Dla każdego Gościa przygotujemy indywidualną ofertę uwzględniając życzenia i Państwa gust, a kucharze zadbają o to, aby posiłki były nie tylko smaczne, ale również ładnie podane.
Nasze atuty:
- profesjonalna i miła obsługa,
- klimatyzowany lokal,
- obszerny parking,
- doświadczenie.
Kontakt:
General Manager – Izabela Łukasiak
tel. 602 484 057
izapirs@o2.pl
info@hotel-pirs.pl
Nr konta Willi Pirs:
PARIBAS
93 1750 0012 0000 0000 2033 1957
MENU OKOLICZNOŚCIOWE
Zupy
- Rosół z makaronem
- Rosół z drobiowymi kluseczkami i marchewkowym julienne
- Barszcz z kołdunami lub uszkami
- Żurek z jajkiem i białą kiełbasą
- Krem z pomidorów z prażonymi migdałami i bazyliowym pesto
- Krem z borowików z groszkiem ptysiowym
- Flaki po warszawsku
Dania główne
- Polędwiczki wieprzowe z sosem winno tymiankowym, beza ziemniaczana, puree z kalafiora
- Pieczona kaczka z sosem wiśniowym, ziemniaki po staropolsku z czosnkiem i rozmarynem,
sałatka z pieczonych buraczków z vinaigrette - Konfitowane udo gęsie z sosem pomarańczowym, prażonym jabłkiem z miętą, kluseczki
półfrancuskie, zasmażane buraczki - Sznycel z kurczaka, ziemniaki puree, duszona na maśle marchewka baby
- Pieczona pierś kurczaka faszerowana szpinakiem i suszonymi pomidorami z sosem serowym ziemniaki puree, sałatka z fasolki szparagowej
- Kotlet schabowy, ziemniaki puree, kapusta zasmażana
- Pieczony łosoś w pieprzu cytrynowym, rissotto na białym winie, warzywa gotowane na parze
Przekąski na ciepło
- Pierogi z mięsem, kapustą i grzybami
- Boeuf Stroganow
Przekąski na zimno
- Kurczak faszerowany mleczną cielęcina,morelami i pistacjami
- Schab faszerowany musem maślano-chrzanowym
- Polędwiczki wieprzowe faszerowane musem maślano-chrzanowym
- Tymbalik drobiowy z warzywami
- Rulonik z szynki z musem mascarpone z marynowanym imbirem
- Pieczone mięsa, schab, karkówka ,boczek
- Szynka parmeńska ze świeżym melonem
- Jajka faszerowane
- Tatar z wołowiny z piklami
- Śledź w oleju z cebulką, w occie, z konfiturą cebulowo pomidorową
- Łosoś wędzony (z cytryną, z marynowanymi szparagami, z serem mascarpone)
- Carpaccio wołowe ze świeżym parmezanem i rukolą
- Ryba po grecku
- Deska serów
- Bekonowe koszyczki z chorizo, gorgonzolą i świeżą gruszką
- Wegańskie roladki (grillowany bakłażan z hummusem, grillowana cukinia z serową pastą)
Do rachunku doliczamy opłatę serwisową
- do 20 osób: 150 zł
- od 21 do 49 osób: 200 zł
- powyżej 50 osób: 250 zł
Opłata korkowa: 7 zł za osobę dorosłą
Serwis tortu: 40 zł
W/w ceny obowiązują w godzinach 11.00 – 21.00.
Po godz. 21.00 do 22.00 obowiązuje dopłata 100 zł,
po godz. 22.00 – 200 zł za każdą rozpoczętą godzinę.
Ostateczną korektę menu oraz zmianę ilości osób można wprowadzić do trzech dni przed przyjęciem.
Potwierdzeniem rezerwacji terminu jest wpłata zadatku w wysokości min. 500 zł.
Organizacja przyjęcia nie jest jednoznaczna z rezerwacją sali na wyłączność.
Restauracja zapewnia białe obrusy, serwetki i świece.