Wybór menu z trzech pakietów:
Podstawowy, Standard i Premium
1. Pakiet Podstawowy
Cena podstawowa
- Osoba dorosła: 85 zł
- Dziecko: 70 zł
- Wszystkie ceny w pakiecie dotyczą
godz. od 11:00 do 21:00
- Minimalna liczna osób: od 5
Ostateczną korektę menu oraz zmianę ilości osób można wprowadzić do trzech dni przed przyjęciem.
W cenie oferujemy
- zupa, danie główne
- ciasta domowe na paterach
- kawa, herbata Lipton, woda i soki. (bez limitu)
- Kawa z ekspresu dodatkowo płatna .
- przystawka (płatna dodatkowo na życzenie)
Menu
Zupy (jedna do wyboru)
- Żurek staropolski
- Flaki
- Rosół z makaronem
Dania główne (jedno do wyboru)
- Klasyczny kotlet schabowy, ziemniaki puree, kapusta zasmażana
- Kurczak faszerowany szpinakiem i suszonymi pomidorami, z sosem gorgonzola, ziemniaki puree, brokuły na parze
- Dorsz pieczony, ziemniaki puree, mus z pieczonych buraków i ciecierzycy
- Stripsy z kurczaka z frytkami (danie dla dzieci)
Przystawka a’la carte przed obiadem
– płatna dodatkowo na życzenie w cenie 25 zł za osobę
- Carpaccio z buraka z kozim serem i rukolą
- Bekonowy koszyczek z gorgonzolą i świeżą gruszką na grzance z musztardą porzeczkową
- Wędzony łosoś w porach i cieście szpinakowym
Istnieje możliwość wprowadzenia zmian do menu, co może wiązać się z koniecznością indywidualnej wyceny pakietu.
Do rachunku doliczamy opłatę serwisową
- do 20 osób: 170 zł
- od 21 do 49 osób: 250 zł
- powyżej 50 osób: 300 zł
Opłata korkowa: 8 zł za osobę dorosłą ( opłata za wniesienie własnego alkoholu)
Serwis tortu: 60 zł ( opłata za wniesienie własnego tortu)
W/w ceny obowiązują w godzinach 11.00 – 21.00.
Po godz. 21.00 do 22.00 obowiązuje dopłata 100 zł,
po godz. 22.00 – 200 zł za każdą rozpoczętą godzinę.
Potwierdzeniem rezerwacji terminu jest wpłata zadatku w wysokości min. 500 zł.
Organizacja przyjęcia nie jest jednoznaczna z rezerwacją sali na wyłączność.
2. Pakiet Standard
Cena podstawowa
- Osoba dorosła: 155 zł
- Dziecko: 70 zł
- Wszystkie ceny w pakiecie dotyczą
godz. od 11:00 do 21:00
- Minimalna liczna osób: od 10
Ostateczną korektę menu oraz zmianę ilości osób można wprowadzić do trzech dni przed przyjęciem.
W cenie oferujemy
- zupa, danie główne
- przekąski zimne (do wyboru 5 pozycji)
- kawa, herbata Lipton, woda i soki, napoje gazowane. (bez limitu)
- Kawa z ekspresu dodatkowo płatna
Menu
Zupy (jedna do wyboru)
- Żurek staropolski
- Flaki
- Rosół z makaronem
Dania główne (jedno do wyboru)
- Klasyczny kotlet schabowy, ziemniaki puree, kapusta zasmażana
- Kurczak faszerowany szpinakiem i suszonymi pomidorami, z sosem gorgonzola, ziemniaki puree, brokuły na parze
- Sznycel z kurczaka z ziemniakami puree i buraczki zasmażane
- Dorsz pieczony, ziemniaki puree, mus z pieczonych buraków i ciecierzycy
- Stripsy z kurczaka z frytkami i surówką (danie dla dzieci)
Przekąski zimne na półmiskach
(5 pozycji do wyboru)
- Schab po warszawsku
- Rulonik z szynki z musem chrzanowym
- Bekonowe koszyczki z gorgonzolą i świeżą gruszką
- Wędliny i mięsa pieczyste z piklami
- Jajka faszerowane
- Galaretki drobiowe
- Ryba po grecku
- Śledzie w oleju, w occie i z konfiturą cebulowo – pomidorową
- Carpaccio z buraka
- Wegańskie roladki z bakłażana i cukinii
- Sałatka grecka
- Caprese z pomidorami i bazyliowym pesto
- Sałata Cezar z grillowanym kurczakiem, parmezanem i grzankami
- Sałata rzymska z pieczonym łososiem marynowanym w teryaki i parmezanem
- Rukola i roszponka z szynką szwardzwaldzką i pomidorkami cherry z dresingiem z musztardy Dijon
- Sałatka jarzynowa
- Sałatka z wędzonym kurczakiem i owocami
Istnieje możliwość wprowadzenia zmian do menu, co może wiązać się z koniecznością indywidualnej wyceny pakietu.
Do rachunku doliczamy opłatę serwisową
- do 20 osób: 170 zł
- od 21 do 49 osób: 250 zł
- powyżej 50 osób: 300 zł
Opłata korkowa: 8 zł za osobę dorosłą ( opłata za wniesienie własnego alkoholu)
Serwis tortu: 60 zł ( opłata za wniesienie własnego tortu)
W/w ceny obowiązują w godzinach 11.00 – 21.00.
Po godz. 21.00 do 22.00 obowiązuje dopłata 100 zł,
po godz. 22.00 – 200 zł za każdą rozpoczętą godzinę.
W w/w cenie wyliczone są 3 przekąski na osobę.
Potwierdzeniem rezerwacji terminu jest wpłata zadatku w wysokości min. 500 zł.
Organizacja przyjęcia nie jest jednoznaczna z rezerwacją sali na wyłączność.
Restauracja zapewnia białe obrusy, serwetki i świece.
3. Pakiet Premium
Cena podstawowa
- Osoba dorosła: 189 zł
- Dziecko: 70 zł
- Wszystkie ceny w pakiecie dotyczą
godz. od 11:00 do 21:00
- Minimalna liczna pełnopłatnych osób: 10
Ostateczną korektę menu oraz zmianę ilości osób można wprowadzić do trzech dni przed przyjęciem.
W cenie oferujemy
- zupa, danie główne
- przekąski zimne i sałatki (do wyboru 7 pozycji)
- ciasta domowe na paterach
- kawa, herbata Lipton , woda i soki, napoje gazowane. (bez limitu)
- Kawa z ekspresu dodatkowo płatna.
Menu
Zupy (jedna do wyboru)
- Krem z borowików z groszkiem ptysiowym
- Krem z pomidorów z prażonymi migdałami i bazyliowym pesto
- Rosół z makaronem i warzywnym julieene
Dania główne (jedno do wyboru)
- Polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym, kopytka , buraczki zasmażane
- Kaczka pieczona z sosem wiśniowym, ziemniaki po staropolsku z czosnkiem i rozmarynem, sałatka z pieczonych buraków z wiśniowym vinaigrette
- Łosoś pieczony w pieprzu cytrynowym, ziemniaki grattin , warzywa gotowane na parze
- Stripsy z kurczaka z frytkami i surówką (danie dla dzieci)
Przystawki zimne na półmiskach
(7 pozycji do wyboru)
- Schab po warszawsku
- Rulonik z szynki z musem chrzanowym
- Bekonowe koszyczki z gorgonzolą i świeżą gruszką
- Wędliny i mięsa pieczyste z piklami
- Jajka faszerowane
- Galaretki drobiowe
- Ryba po grecku
- Śledzie w oleju, w occie i z konfiturą cebulowo – pomidorową
- Carpaccio z buraka
- Wegańskie roladki z bakłażana i cukinii
- Trio łososia wędzonego w cieście
- Tatar wołowy z marynowanymi warzywami
- Sałatka grecka
- Caprese z pomidorami i bazyliowym pesto
- Sałata Cezar z grillowanym kurczakiem, parmezanem i grzankami
- Sałata rzymska z pieczonym łososiem marynowanym w teryaki i parmezanem
- Rukola i roszponka z szynką szwardzwaldzką i pomidorkami cherry z dresingiem z musztardy Dijon
- Sałatka jarzynowa
- Sałatka z wędzonym kurczakiem i owocami
Deser : Ciasta domowe na paterach
Istnieje możliwość wprowadzenia zmian do menu, co może wiązać się z koniecznością indywidualnej wyceny pakietu.
Do rachunku doliczamy opłatę serwisową
- do 20 osób: 170 zł
- od 21 do 49 osób: 250 zł
- powyżej 50 osób: 300 zł
Opłata korkowa: 8 zł za osobę dorosłą ( opłata za wniesienie własnego alkoholu)
Serwis tortu: 60 zł ( opłata za wniesienie własnego tortu)
W/w ceny obowiązują w godzinach 11.00 – 21.00.
Po godz. 21.00 do 22.00 obowiązuje dopłata 100 zł,
po godz. 22.00 – 200 zł za każdą rozpoczętą godzinę.
W w/w cenie wyliczone są 3 przekąski na osobę.
Potwierdzeniem rezerwacji terminu jest wpłata zadatku w wysokości min. 500 zł.
Organizacja przyjęcia nie jest jednoznaczna z rezerwacją sali na wyłączność.
Restauracja zapewnia białe obrusy, serwetki i świece.
Nr konta Willi Pirs:
PARIBAS
93 1750 0012 0000 0000 2033 1957