Przyjęcia okolicznościowe

Chrzciny, wesela, spotkania rodzinne, spotkania firmowe

Wybór menu z poniższych pakietów:


Pakiet nr 1


Cena podstawowa

  • Osoba dorosła: 89 zł
  • Dziecko: 70 zł
  • Wszystkie ceny w pakiecie dotyczą
    godz. od 11:00 do 21:00
  • Minimalna liczna osób: od 5

Ostateczną korektę menu oraz zmianę ilości osób można wprowadzić do trzech dni przed przyjęciem.

W cenie oferujemy

  • Zupa, danie główne
  • Ciasta
  • Kawa, herbata Williams, woda i soki. (bez limitu)
  • Przystawka (płatna dodatkowo na życzenie)

Menu

Zupy (jedna do wyboru przez organizatora)

  • Żurek staropolski
  • Flaki po warszawsku
  • Rosół z makaronem
  • WEGE Krem z pomidorów bazyliowym pesto

Dania główne (jedno do wyboru przez organizatora)

  • Klasyczny kotlet schabowy, ziemniaki puree, kapusta zasmażana
  • Kurczak faszerowany szpinakiem i suszonymi pomidorami, z sosem  gorgonzola, ziemniaki puree, brokuły na parze
  • Dorsz pieczony na musie z pieczonych buraków i ciecierzycy, ziemniaki puree
  • Stripsy z kurczaka z frytkami, surówka z marchewki (danie dla dzieci)
  • WEGE
  • Risotto z suszonymi pomidorami i zielonym groszkiem
  • Pad thai z warzywami i orzeszkami ziemnymi w teriyaki
  • Cukinia faszerowana warzywami, mieszane sałaty

Przystawka a’la carte przed obiadem
płatna dodatkowo na życzenie w cenie 30  zł za osobę

  • Carpaccio z buraka z kozim serem, rukolą, orzechami i balsamiczną emulsją
  • Zapiekany bekonowy koszyczek z chorizo, gorgonzolą i świeżą gruszką
  • Krucha tartaletka z limonkowym kremem, wędzonym łososiem i świeżym ogórkiem

Istnieje możliwość wprowadzenia zmian do menu, co może wiązać się z koniecznością indywidualnej wyceny pakietu.

Do rachunku doliczamy opłatę serwisową

  • do 20 osób: 180 zł
  • od 21 do 40 osób: 250 zł
  • powyżej 41 osób: 300 zł

Opłata korkowa: 8 zł za osobę dorosłą ( opłata za wniesienie własnego alkoholu)
Serwis tortu: 70 zł ( opłata za wniesienie własnego tortu)

W/w ceny  obowiązują w godzinach 11.00 – 21.00

Po godz. 21.00 do 22.00 obowiązuje dopłata 200 zł,
po godz. 22.00 – 270 zł za każdą rozpoczętą godzinę.

Potwierdzeniem rezerwacji terminu jest wpłata zadatku w wysokości min. 300 zł.

Organizacja przyjęcia nie jest jednoznaczna z rezerwacją sali na wyłączność. 


Pakiet nr 2


Cena podstawowa

  • Osoba dorosła: 110 zł
  • Dziecko: 70 zł
  • Wszystkie ceny w pakiecie dotyczą
    godz. od 11:00 do 21:00
  • Minimalna liczna osób: od 5

Ostateczną korektę menu oraz zmianę ilości osób można wprowadzić do trzech dni przed przyjęciem.

W cenie oferujemy

  • Zupa, danie główne
  • Ciasta
  • Kawa, herbata Williams, woda i soki (bez limitu)
  • Przystawka (płatna dodatkowo na życzenie)

Menu

Zupy (jedna do wyboru przez organizatora)

  • Żurek staropolski
  • Flaki po warszawsku
  • Rosół z makaronem
  • WEGE Krem pomidorów z pesto bazyliowym

Dania główne (jedno do wyboru przez organizatora)

  • Klasyczny kotlet schabowy, ziemniaki puree, kapusta zasmażana
  • Polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym, kopytka, buraczki zasmażane
  • Kaczka pieczona z sosem wiśniowym , ziemniaki po polsku z czosnkiem i rozmarynem
  • Kaczka pieczona z sosem wiśniowym , ziemniaki po polsku z czosnkiem i rozmarynem, sałatka z pieczonych buraków z wiśniowym vinaigrette
  • Łosoś pieczony w pieprzu cytrynowym, ziemniaki puree, warzywa gotowane na parze
  • Stripsy z kurczaka z frytkami i surówką z marchewki (danie dla dzieci0
  • WEGE
  • Risotto z suszonymi pomidorami i zielonym groszkiem
  • Pad thai z warzywami i orzeszkami ziemnymi w teriyaki
  • Cukinia faszerowana warzywami, mieszane sałaty

Przystawka a’la carte przed obiadem
płatna dodatkowo na życzenie

  • Carpaccio z buraka z kozim serem, rukolą, orzechami i balsamiczną emulsją
  • Zapiekany bekonowy koszyczek z chorizo, gorgonzolą  i świeżą gruszką na grzance
  • Krucha tartaletka z limonkowym kremem, wędzonym łososiem i świeżym ogórkiem

Istnieje możliwość wprowadzenia zmian do menu, co może wiązać się z koniecznością indywidualnej wyceny pakietu.

Do rachunku doliczamy opłatę serwisową

  • do 20 osób: 180 zł
  • od 21 do 40 osób: 250 zł
  • powyżej 41 osób: 300 zł

Opłata korkowa: 8 zł za osobę dorosłą (opłata za wniesienie własnego alkoholu)
Serwis tortu: 70 zł (opłata za wniesienie własnego tortu)

W/w ceny  obowiązują w godzinach 11.00 – 21.00

Po godz. 21.00 do 22.00 obowiązuje dopłata 200 zł,
po godz. 22.00 270 zł za każdą rozpoczętą godzinę.

Potwierdzeniem rezerwacji terminu jest wpłata zadatku w wysokości minimum 300 zł.

Organizacja przyjęcia nie jest jednoznaczna z rezerwacją sali na wyłączność. 


Pakiet nr 3


Cena podstawowa

  • Osoba dorosła: 179 zł
  • Dziecko: 70 zł
  • Wszystkie ceny w pakiecie dotyczą
    godz. od 11:00 do 21:00
  • Minimalna liczna osób: od 10

Ostateczną korektę menu oraz zmianę ilości osób można wprowadzić do trzech dni przed przyjęciem.

W cenie oferujemy

  • Zupa, danie główne
  • Przekąski zimne (do wyboru 5 pozycji)
  • Ciasta
  • Kawa, herbata Williams, woda i soki, napoje gazowane. (bez limitu)

Menu

Zupy (jedna do wyboru przez organizatora)

  • Żurek staropolski
  • Flaki po warszawsku
  • Rosół z makaronem
  • Wege Krem z pomidorów z bazyliowym pesto

Dania główne (jedno do wyboru przez organizatora)

  • Klasyczny kotlet schabowy, ziemniaki puree, kapusta zasmażana
  • Kurczak faszerowany szpinakiem i suszonymi pomidorami, z sosem gorgonzola, ziemniaki puree, brokuły na parze
  • Sznycel z kurczaka z ziemniakami puree i buraczki zasmażane lub surówka z marchewki
  • Dorsz pieczony na musi z pieczonych buraków i ciecierzycy, ziemniaki puree
  • Stripsy z kurczaka z frytkami i surówką z marchewki (danie dla dzieci)
  • WEGE
  • Risotto z suszonymi pomidorami i zielonym groszkiem
  • Pad thai z warzywami i orzeszkami ziemnymi w teriyaki
  • Cukinia faszerowana warzywami, mieszane sałaty

Przekąski zimne na półmiskach
(5 pozycji do wyboru)

  • Schab po warszawsku z musem maślano chrzanowym
  • Rulonik z szynki z serkiem chrzanowym
  • Zapiekane bekonowe koszyczki z chorizo, gorgonzolą i świeżą gruszką
  • Wędliny i mięsa pieczone z piklami
  • Jajka faszerowane
  • Galaretka drobiowa z marchewką i zielonym groszkiem
  • Dorsz z warzywami po grecku
  • Śledź w oleju, w occie i z konfiturą cebulowo – pomidorową
  • Carpaccio z buraka z kozim serem, rukolą, orzechami i balsamiczną emulsją
  • Wegańskie roladki (bakłażan z hummusem, cukinia z pastą z fety)
  • Roladki z tortilli z kurczakiem, warzywami i ziołowym serkiem
  • Tostowane mini bruschetty z salsą pomidorową
  • Sałatka grecka
  • Caprese  z pomidorami, mozzarellą i bazyliowym pesto
  • Sałata Cezar z grillowanym kurczakiem, parmezanem i grzankami
  • Sałata rzymska z pieczonym łososiem marynowanym w teryaki i parmezanem
  • Rukola i roszponka z szynką szwardzwaldzką i pomidorkami cherry z dresingiem z musztardy Dijon
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa
  • Sałatka z wędzonym kurczakiem i owocami

Deser: Selekcja ciast domowych na paterach

Istnieje możliwość wprowadzenia zmian do menu, co może wiązać się z koniecznością indywidualnej wyceny pakietu.

Do rachunku doliczamy opłatę serwisową

  • do 20 osób: 180 zł
  • od 21 do 40 osób: 250 zł
  • powyżej 41 osób: 300 zł

Opłata korkowa: 8 zł za osobę dorosłą ( opłata za wniesienie własnego alkoholu)

Serwis tortu: 70 zł ( opłata za wniesienie własnego tortu)

W/w ceny obowiązują w godzinach 11.00 – 21.00

Po godz. 21.00 do 22.00 obowiązuje dopłata 200 zł,
po godz. 22.00 – 270 zł za każdą rozpoczętą godzinę.
W w/w cenie wyliczone są 3 przekąski na osobę.

Potwierdzeniem rezerwacji terminu jest wpłata zadatku w wysokości minimum 300 zł.

Organizacja przyjęcia nie jest jednoznaczna z rezerwacją sali  na wyłączność. 


Pakiet nr 4


Cena podstawowa

  • Osoba dorosła: 195 zł
  • Dziecko: 70 zł
  • Wszystkie ceny w pakiecie dotyczą
    godz. od 11:00 do 21:00
  • Minimalna liczna pełnopłatnych osób: 10

Ostateczną korektę menu oraz zmianę ilości osób można wprowadzić do trzech dni przed przyjęciem.

W cenie oferujemy

  • Zupa, danie główne
  • Przekąski zimne i sałatki (do wyboru 7 pozycji)
  • Ciasta
  • Kawa, herbata Williams , woda i soki, napoje gazowane. (bez limitu)

Menu

Zupy (jedna do wyboru przez organizatora)

  • Żurek staropolski
  • Rosół z makaronem
  • Flaki po warszawsku
  • WEGE Krem z borowików z groszkiem ptysiowym
  • WEGE Krem z pomidorów z bazyliowym pesto

Dania główne (jedno do wyboru przez organizatora)

  • Polędwiczki wieprzowe  w sosie borowikowym, kopytka , buraczki zasmażane
  • Sznycel wieprzowy z ziemniakami pieczonymi i sałatką z pomidora
  • Kaczka pieczona z sosem wiśniowym, ziemniaki po staropolsku z czosnkiem i rozmarynem, sałatka z pieczonych buraków z wiśniowym vinaigrette
  • Kurczak faszerowany szpinakiem i suszonymi pomidorami z sosem gorgonzola, ziemniaki puree, brokuły na parze
  • Łosoś pieczony w pieprzu cytrynowym, ziemniaki puree , warzywa gotowane na parze
  • Dorsz na musie z pieczonych buraków i ciecierzycy, ziemniaki puree
  • Stripsy z kurczaka z frytkami i surówką z marchewki (danie dla dzieci)
  • WEGE
  • Risotto z suszonymi pomidorami i zielonym groszkiem
  • Pad thai z warzywami i orzeszkami ziemnymi w teriyaki
  • Cukinia faszerowana z warzywami, mieszane sałaty

Przystawki zimne na półmiskach 
(7 pozycji do wyboru)

  • Schab po warszawsku musem maślano chrzanowym
  • Rulonik z szynki z serkiem chrzanowym
  • Zapiekane bekonowe koszyczki z chorizo, gorgonzolą i świeżą gruszką
  • Wędliny i mięsa pieczone z piklami
  • Jajka faszerowane
  • Galaretka drobiowa z marchewką i zielonym groszkiem
  • Dorsz z warzywami po grecku
  • Śledź w oleju, w occie i z konfiturą cebulowo – pomidorową
  • Carpaccio z buraka z kozim serem, rukolą, orzechami i balsamiczną emulsją
  • Wegańskie roladki (bakłażan z hummusem, cukinia z pastą z fety)
  • Roladki z tortilli z kurczakiem, warzywami i ziołowym serkiem
  • Mini tostowane bruschetty z salsą pomidorową
  • Krucha tartaletka z limonkowym kremem, wędzonym łososiem i świeżym ogórkiem
  • Tatar z wołowiny z marynowanymi warzywami
  • Sałatka grecka
  • Caprese z pomidorami, mozzarellą i bazyliowym pesto
  • Sałata Cezar z grillowanym kurczakiem, parmezanem i grzankami
  • Sałata rzymska z pieczonym łososiem marynowanym w teryaki i parmezanem
  • Rukola i roszponka z szynką szwardzwaldzką i pomidorkami cherry z dresingiem Dijon
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa
  • Sałatka z wędzonym kurczakiem i owocami

Deser : Selekcja ciast domowych na paterach

Istnieje możliwość wprowadzenia zmian do menu, co może wiązać się z koniecznością indywidualnej wyceny pakietu.

Do rachunku doliczamy opłatę serwisową

  • do 20 osób: 180 zł
  • od 21 do 40 osób: 250 zł
  • powyżej 41 osób: 300 zł

Opłata korkowa: 8 zł za osobę dorosłą ( opłata za wniesienie własnego alkoholu)

Serwis tortu: 70 zł ( opłata za wniesienie własnego tortu)

W/w ceny obowiązują w godzinach 11.00 – 21.00

Po godz. 21.00 do 22.00 obowiązuje dopłata 200 zł,
po godz. 22.00 – 270 zł za każdą rozpoczętą godzinę.
W w/w cenie wyliczone są 3 przekąski na osobę.

Potwierdzeniem rezerwacji terminu jest wpłata zadatku w wysokości min. 300 zł.

Organizacja przyjęcia nie jest jednoznaczna z rezerwacją sali  na wyłączność. 

Restauracja zapewnia białe obrusy, serwetki i świece.


Kontakt

General Manager – Izabela Łukasiak

tel.: 22 667 75 91
tel.: 602 484 057
info@hotel-pirs.pl

Nr konta Willi Pirs:
PARIBAS
93 1750 0012 0000 0000 2033 1957

Jesteśmy beneficjentami Tarczy 2.0

Kontakt

Willa & Restauracja
WILLA PIRS s.c.
ul.Regulska 40
02-495 Warszawa - Ursus

Nr konta:
PARIBAS
93 1750 0012 0000 0000 2033 1957

Nasza strona korzysta z plików cookies. Szczegóły w dokumencie Polityka prywatności