Dla każdego Gościa przygotujemy indywidualną ofertę uwzględniając życzenia i Państwa gust, a kucharze zadbają o to, aby posiłki były nie tylko smaczne, ale również ładnie podane.
Nasze atuty:
klimatyzowany lokal,
obszerny parking,
doświadczenie.
MENU OKOLICZNOŚCIOWE
Zupy
- Rosół z makaronem
- Barszcz czerwony uszkami
- Żurek z jajkiem i białą kiełbasą
- Krem z pomidorów z prażonymi migdałami i bazyliowym pesto
- Krem z borowików z ziołowymi grzankami
- Flaki po warszawsku
Dania główne
- Polędwiczki wieprzowe z sosem borowikowym, kopytka, zasmażane buraczki
- Pieczona kaczka z sosem wiśniowym, ziemniaki po staropolsku, sałatka z pieczonych buraczków z vinaigrette
- Konfitowane udo gęsie z sosem pomarańczowym, kopytka, zasmażane buraczki
- Sznycel z kurczaka, ziemniaki puree, duszona na maśle marchewka baby
- Pieczona pierś kurczaka faszerowana szpinakiem i suszonymi pomidorami z sosem serowym ziemniaki puree, brokuły z masełkiem czosnkowym
- Kotlet schabowy, ziemniaki puree, kapusta zasmażana
- Pieczony łosoś w pieprzu cytrynowym, ziemniaki puree, warzywa gotowane z masełkiem czosnkowym
- De vollaile z masełkiem, ziemniaki puree, warzywa gotowane
- Stripsy z kurczaka z frytkami i surówką z marchewki (dla dzieci)
Przekąski na ciepło
- Pierogi z mięsem, kapustą i grzybami
- Boeuf Stroganow
Przekąski na zimno
- Kurczak faszerowany mleczną cielęcina,morelami i pistacjami
- Schab faszerowany musem maślano-chrzanowym
- Carpaccio z buraka z kozim serem
- Tymbalik drobiowy z warzywami
- Rulonik z szynki z musem mascarpone z marynowanym imbirem
- Pieczone mięsa z piklami
- Szynka parmeńska ze świeżym melonem
- Jajka faszerowane
- Tatar z wołowiny z piklami
- Śledź w oleju z cebulką, w occie, z konfiturą cebulowo pomidorową
- Krucha tartaletka z limonkowym kremem i wędzonym łososiem
- Carpaccio wołowe ze świeżym parmezanem i rukolą
- Dorsz z warzywami po grecku
- Deska serów
- Bekonowe koszyczki z chorizo, gorgonzolą i świeżą gruszką
- Wegańskie roladki (grillowany bakłażan z hummusem, grillowana cukinia z serową pastą)
- Set włoskich antipasti ( 500 g wędlin dojrzewających z serami)
- Tostowane mini bruschetty z salsą pomidorową
- Roladki z tortilli z kurczakiem i warzywami
- Sałatka grecka
- Mozzarella z pomidorami
- Sałatka z wędzonego kurczaka
- Sałata Cezar z kurczakiem i parmezanem
- Tradycyjna sałatka jarzynowa
Desery
- Puchar lodowy z bitą śmietaną i i owocami
- Beza z bitą śmietaną i owocami
- Szarlotka na gorąco
- Ciasta domowe
- Patery owoców
Do rachunku doliczamy opłatę serwisową
- do 20 osób: 180 zł
- od 21 do 40 osób: 250 zł
- powyżej 41 osób: 300 zł
Opłata korkowa: 8 zł za osobę dorosłą
Serwis tortu: 70 zł
W/w ceny obowiązują w godzinach 11.00 – 21.00.
Po godz. 21.00 do 22.00 obowiązuje dopłata 200 zł,
po godz. 22.00 – 270 zł za każdą rozpoczętą godzinę.
Ostateczną korektę menu oraz zmianę ilości osób można wprowadzić do trzech dni przed przyjęciem.
Potwierdzeniem rezerwacji terminu jest wpłata zadatku w wysokości min. 300 zł.
Organizacja przyjęcia nie jest jednoznaczna z rezerwacją sali na wyłączność.
Restauracja zapewnia białe obrusy, serwetki i świece.