Przyjęcia okolicznościowe

Oferta indywidualna

Dla każdego Gościa przygotujemy indywidualną ofertę uwzględniając życzenia i Państwa gust, a kucharze zadbają o to, aby posiłki były nie tylko smaczne, ale również ładnie podane.

Nasze atuty:

klimatyzowany lokal,

obszerny parking,

doświadczenie.

Kontakt:
General Manager – Izabela Łukasiak
tel. 602 484 057
izapirs@o2.pl
info@hotel-pirs.pl

Nr konta Willi Pirs:
PARIBAS
93 1750 0012 0000 0000 2033 1957


MENU OKOLICZNOŚCIOWE


Zupy

  • Rosół z makaronem
  • Barszcz czerwony uszkami
  • Żurek z jajkiem i białą kiełbasą
  • Krem z pomidorów z prażonymi migdałami i bazyliowym pesto
  • Krem z borowików z ziołowymi grzankami
  • Flaki po warszawsku 

Dania główne

  • Polędwiczki wieprzowe z sosem borowikowym, kopytka, zasmażane buraczki
  • Pieczona kaczka z sosem wiśniowym, ziemniaki po staropolsku, sałatka z pieczonych buraczków z vinaigrette
  • Konfitowane udo gęsie z sosem pomarańczowym, kopytka, zasmażane buraczki
  • Sznycel z kurczaka, ziemniaki puree, duszona na maśle marchewka baby
  • Pieczona pierś kurczaka faszerowana szpinakiem i suszonymi pomidorami z sosem serowym ziemniaki puree, brokuły z masełkiem czosnkowym
  • Kotlet schabowy, ziemniaki puree, kapusta zasmażana
  • Pieczony łosoś w pieprzu cytrynowym, ziemniaki puree, warzywa gotowane z masełkiem czosnkowym
  • De vollaile z masełkiem, ziemniaki puree, warzywa gotowane
  • Stripsy z kurczaka z frytkami i surówką z marchewki (dla dzieci)

Przekąski na ciepło

  • Pierogi z mięsem, kapustą i grzybami
  • Boeuf Stroganow

Przekąski na zimno

  • Kurczak faszerowany mleczną cielęcina,morelami i pistacjami
  • Schab faszerowany musem maślano-chrzanowym
  • Carpaccio z buraka z kozim serem
  • Tymbalik drobiowy z warzywami
  • Rulonik z szynki z musem mascarpone z marynowanym imbirem
  • Pieczone mięsa z piklami
  • Szynka parmeńska ze świeżym melonem
  • Jajka faszerowane
  • Tatar z wołowiny z piklami
  • Śledź w oleju z cebulką, w occie, z konfiturą cebulowo pomidorową
  • Krucha tartaletka z limonkowym kremem i wędzonym łososiem
  • Carpaccio wołowe ze świeżym parmezanem i rukolą
  • Dorsz z warzywami po grecku
  • Deska serów
  • Bekonowe koszyczki z chorizo, gorgonzolą i świeżą gruszką
  • Wegańskie roladki (grillowany bakłażan z hummusem, grillowana cukinia z serową pastą)
  • Set włoskich antipasti ( 500 g wędlin dojrzewających z serami)
  • Tostowane mini bruschetty z salsą pomidorową
  • Roladki z tortilli z kurczakiem i warzywami
  • Sałatka grecka
  • Mozzarella z pomidorami
  • Sałatka z wędzonego kurczaka
  • Sałata Cezar z kurczakiem i parmezanem
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa

Desery

  • Puchar lodowy z bitą śmietaną i i owocami
  • Beza z bitą śmietaną i owocami
  • Szarlotka na gorąco
  • Ciasta domowe
  • Patery owoców


Do rachunku doliczamy opłatę serwisową

  • do 20 osób: 200 zł
  • od 21 do 40 osób: 270 zł
  • powyżej 41 osób: 320 zł

Opłata korkowa: 10 zł za osobę dorosłą

Serwis tortu: 80 zł

W/w ceny obowiązują w godzinach 11.00 – 21.00.

Po godz. 21.00 obowiązuje dopłata 270 zł za każdą rozpoczętą godzinę. Chęć wydłużenia należy potwierdzić do 4 dni przed przyjęciem.

Ostateczną korektę menu oraz zmianę ilości osób można wprowadzić do trzech dni przed przyjęciem.

Potwierdzeniem rezerwacji terminu jest wpłata zadatku w wysokości min. 300 zł.

Organizacja przyjęcia nie jest jednoznaczna z rezerwacją sali na wyłączność.

Restauracja zapewnia białe obrusy, serwetki i świece.

Jesteśmy beneficjentami Tarczy 2.0

Kontakt

Willa & Restauracja
WILLA PIRS s.c.
ul.Regulska 40
02-495 Warszawa - Ursus

Nr konta:
PARIBAS
93 1750 0012 0000 0000 2033 1957

Nasza strona korzysta z plików cookies. Szczegóły w dokumencie Polityka prywatności