Przyjęcia okolicznościowe

Oferta indywidualna

Dla każdego Gościa przygotujemy indywidualną ofertę uwzględniając życzenia i Państwa gust, a kucharze zadbają o to, aby posiłki były nie tylko smaczne, ale również ładnie podane.

Nasze atuty:

klimatyzowany lokal,

obszerny parking,

doświadczenie.

Kontakt:
General Manager – Izabela Łukasiak
tel. 602 484 057
izapirs@o2.pl
info@hotel-pirs.pl

Nr konta Willi Pirs:
PARIBAS
93 1750 0012 0000 0000 2033 1957


MENU OKOLICZNOŚCIOWE


Zupy

  • Rosół z makaronem
  • Barszcz czerwony uszkami
  • Żurek z jajkiem i białą kiełbasą
  • Krem z pomidorów z prażonymi migdałami i bazyliowym pesto
  • Krem z borowików z ziołowymi grzankami
  • Flaki po warszawsku 

Dania główne

  • Polędwiczki wieprzowe z sosem borowikowym, kopytka, zasmażane buraczki
  • Pieczona kaczka z sosem wiśniowym, ziemniaki po staropolsku, sałatka z pieczonych buraczków z vinaigrette
  • Konfitowane udo gęsie z sosem pomarańczowym, kopytka, zasmażane buraczki
  • Sznycel z kurczaka, ziemniaki puree, duszona na maśle marchewka baby
  • Pieczona pierś kurczaka faszerowana szpinakiem i suszonymi pomidorami z sosem serowym ziemniaki puree, brokuły z masełkiem czosnkowym
  • Kotlet schabowy, ziemniaki puree, kapusta zasmażana
  • Pieczony łosoś w pieprzu cytrynowym, ziemniaki puree, warzywa gotowane z masełkiem czosnkowym
  • De vollaile z masełkiem, ziemniaki puree, warzywa gotowane
  • Stripsy z kurczaka z frytkami i surówką z marchewki (dla dzieci)

Przekąski na ciepło

  • Pierogi z mięsem, kapustą i grzybami
  • Boeuf Stroganow

Przekąski na zimno

  • Kurczak faszerowany mleczną cielęcina,morelami i pistacjami
  • Schab faszerowany musem maślano-chrzanowym
  • Carpaccio z buraka z kozim serem
  • Tymbalik drobiowy z warzywami
  • Rulonik z szynki z musem mascarpone z marynowanym imbirem
  • Pieczone mięsa z piklami
  • Szynka parmeńska ze świeżym melonem
  • Jajka faszerowane
  • Tatar z wołowiny z piklami
  • Śledź w oleju z cebulką, w occie, z konfiturą cebulowo pomidorową
  • Krucha tartaletka z limonkowym kremem i wędzonym łososiem
  • Carpaccio wołowe ze świeżym parmezanem i rukolą
  • Dorsz z warzywami po grecku
  • Deska serów
  • Bekonowe koszyczki z chorizo, gorgonzolą i świeżą gruszką
  • Wegańskie roladki (grillowany bakłażan z hummusem, grillowana cukinia z serową pastą)
  • Set włoskich antipasti ( 500 g wędlin dojrzewających z serami)
  • Tostowane mini bruschetty z salsą pomidorową
  • Roladki z tortilli z kurczakiem i warzywami
  • Sałatka grecka
  • Mozzarella z pomidorami
  • Sałatka z wędzonego kurczaka
  • Sałata Cezar z kurczakiem i parmezanem
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa

Desery

  • Puchar lodowy z bitą śmietaną i i owocami
  • Beza z bitą śmietaną i owocami
  • Szarlotka na gorąco
  • Ciasta domowe
  • Patery owoców


Do rachunku doliczamy opłatę serwisową

  • do 20 osób: 180 zł
  • od 21 do 40 osób: 250 zł
  • powyżej 41 osób: 300 zł

Opłata korkowa: 8 zł za osobę dorosłą

Serwis tortu: 70 zł

W/w ceny obowiązują w godzinach 11.00 – 21.00.

Po godz. 21.00 do 22.00 obowiązuje dopłata 200 zł,
po godz. 22.00 270 zł za każdą rozpoczętą godzinę.

Ostateczną korektę menu oraz zmianę ilości osób można wprowadzić do trzech dni przed przyjęciem.

Potwierdzeniem rezerwacji terminu jest wpłata zadatku w wysokości min. 300 zł.

Organizacja przyjęcia nie jest jednoznaczna z rezerwacją sali na wyłączność.

Restauracja zapewnia białe obrusy, serwetki i świece.

Jesteśmy beneficjentami Tarczy 2.0

Kontakt

Willa & Restauracja
WILLA PIRS s.c.
ul.Regulska 40
02-495 Warszawa - Ursus

Nr konta:
PARIBAS
93 1750 0012 0000 0000 2033 1957

Nasza strona korzysta z plików cookies. Szczegóły w dokumencie Polityka prywatności