Wybór menu z poniższych pakietów:
Pakiet nr 1
Cena podstawowa
- Osoba dorosła: 89 zł
- Dziecko: 70 zł
- Wszystkie ceny w pakiecie dotyczą
godz. od 11:00 do 21:00
- Minimalna liczna osób: od 5
Ostateczną korektę menu oraz zmianę ilości osób można wprowadzić do trzech dni przed przyjęciem.
W cenie oferujemy
- Zupa, danie główne
- Ciasta
- Kawa, herbata Williams, woda i soki. (bez limitu)
- Przystawka (płatna dodatkowo na życzenie)
Menu
Zupy (jedna do wyboru przez organizatora)
- Żurek staropolski
- Flaki po warszawsku
- Rosół z makaronem
- WEGE Krem z pomidorów bazyliowym pesto
Dania główne (jedno do wyboru przez organizatora)
- Klasyczny kotlet schabowy, ziemniaki puree, kapusta zasmażana
- Kurczak faszerowany szpinakiem i suszonymi pomidorami, z sosem gorgonzola, ziemniaki puree, brokuły na parze
- Dorsz pieczony na musie z pieczonych buraków i ciecierzycy, ziemniaki puree
- Stripsy z kurczaka z frytkami, surówka z marchewki (danie dla dzieci)
- WEGE
- Risotto z suszonymi pomidorami i zielonym groszkiem
- Pad thai z warzywami i orzeszkami ziemnymi w teriyaki
- Cukinia faszerowana warzywami, mieszane sałaty
Przystawka a’la carte przed obiadem
– płatna dodatkowo na życzenie w cenie 30 zł za osobę
- Carpaccio z buraka z kozim serem, rukolą, orzechami i balsamiczną emulsją
- Zapiekany bekonowy koszyczek z chorizo, gorgonzolą i świeżą gruszką
- Krucha tartaletka z limonkowym kremem, wędzonym łososiem i świeżym ogórkiem
Istnieje możliwość wprowadzenia zmian do menu, co może wiązać się z koniecznością indywidualnej wyceny pakietu.
Do rachunku doliczamy opłatę serwisową
- do 20 osób: 180 zł
- od 21 do 40 osób: 250 zł
- powyżej 41 osób: 300 zł
Opłata korkowa: 8 zł za osobę dorosłą ( opłata za wniesienie własnego alkoholu)
Serwis tortu: 70 zł ( opłata za wniesienie własnego tortu)
W/w ceny obowiązują w godzinach 11.00 – 21.00
Po godz. 21.00 do 22.00 obowiązuje dopłata 200 zł,
po godz. 22.00 – 270 zł za każdą rozpoczętą godzinę.
Potwierdzeniem rezerwacji terminu jest wpłata zadatku w wysokości min. 300 zł.
Organizacja przyjęcia nie jest jednoznaczna z rezerwacją sali na wyłączność.
Pakiet nr 2
Cena podstawowa
- Osoba dorosła: 110 zł
- Dziecko: 70 zł
- Wszystkie ceny w pakiecie dotyczą
godz. od 11:00 do 21:00
- Minimalna liczna osób: od 5
Ostateczną korektę menu oraz zmianę ilości osób można wprowadzić do trzech dni przed przyjęciem.
W cenie oferujemy
- Zupa, danie główne
- Ciasta
- Kawa, herbata Williams, woda i soki (bez limitu)
- Przystawka (płatna dodatkowo na życzenie)
Menu
Zupy (jedna do wyboru przez organizatora)
- Żurek staropolski
- Flaki po warszawsku
- Rosół z makaronem
- WEGE Krem pomidorów z pesto bazyliowym
Dania główne (jedno do wyboru przez organizatora)
- Klasyczny kotlet schabowy, ziemniaki puree, kapusta zasmażana
- Polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym, kopytka, buraczki zasmażane
- Kaczka pieczona z sosem wiśniowym , ziemniaki po polsku z czosnkiem i rozmarynem
- Kaczka pieczona z sosem wiśniowym , ziemniaki po polsku z czosnkiem i rozmarynem, sałatka z pieczonych buraków z wiśniowym vinaigrette
- Łosoś pieczony w pieprzu cytrynowym, ziemniaki puree, warzywa gotowane na parze
- Stripsy z kurczaka z frytkami i surówką z marchewki (danie dla dzieci0
- WEGE
- Risotto z suszonymi pomidorami i zielonym groszkiem
- Pad thai z warzywami i orzeszkami ziemnymi w teriyaki
- Cukinia faszerowana warzywami, mieszane sałaty
Przystawka a’la carte przed obiadem
– płatna dodatkowo na życzenie
- Carpaccio z buraka z kozim serem, rukolą, orzechami i balsamiczną emulsją
- Zapiekany bekonowy koszyczek z chorizo, gorgonzolą i świeżą gruszką na grzance
- Krucha tartaletka z limonkowym kremem, wędzonym łososiem i świeżym ogórkiem
Istnieje możliwość wprowadzenia zmian do menu, co może wiązać się z koniecznością indywidualnej wyceny pakietu.
Do rachunku doliczamy opłatę serwisową
- do 20 osób: 180 zł
- od 21 do 40 osób: 250 zł
- powyżej 41 osób: 300 zł
Opłata korkowa: 8 zł za osobę dorosłą (opłata za wniesienie własnego alkoholu)
Serwis tortu: 70 zł (opłata za wniesienie własnego tortu)
W/w ceny obowiązują w godzinach 11.00 – 21.00
Po godz. 21.00 do 22.00 obowiązuje dopłata 200 zł,
po godz. 22.00 – 270 zł za każdą rozpoczętą godzinę.
Potwierdzeniem rezerwacji terminu jest wpłata zadatku w wysokości minimum 300 zł.
Organizacja przyjęcia nie jest jednoznaczna z rezerwacją sali na wyłączność.
Pakiet nr 3
Cena podstawowa
- Osoba dorosła: 179 zł
- Dziecko: 70 zł
- Wszystkie ceny w pakiecie dotyczą
godz. od 11:00 do 21:00
- Minimalna liczna osób: od 10
Ostateczną korektę menu oraz zmianę ilości osób można wprowadzić do trzech dni przed przyjęciem.
W cenie oferujemy
- Zupa, danie główne
- Przekąski zimne (do wyboru 5 pozycji)
- Ciasta
- Kawa, herbata Williams, woda i soki, napoje gazowane. (bez limitu)
Menu
Zupy (jedna do wyboru przez organizatora)
- Żurek staropolski
- Flaki po warszawsku
- Rosół z makaronem
- Wege Krem z pomidorów z bazyliowym pesto
Dania główne (jedno do wyboru przez organizatora)
- Klasyczny kotlet schabowy, ziemniaki puree, kapusta zasmażana
- Kurczak faszerowany szpinakiem i suszonymi pomidorami, z sosem gorgonzola, ziemniaki puree, brokuły na parze
- Sznycel z kurczaka z ziemniakami puree i buraczki zasmażane lub surówka z marchewki
- Dorsz pieczony na musi z pieczonych buraków i ciecierzycy, ziemniaki puree
- Stripsy z kurczaka z frytkami i surówką z marchewki (danie dla dzieci)
- WEGE
- Risotto z suszonymi pomidorami i zielonym groszkiem
- Pad thai z warzywami i orzeszkami ziemnymi w teriyaki
- Cukinia faszerowana warzywami, mieszane sałaty
Przekąski zimne na półmiskach
(5 pozycji do wyboru)
- Schab po warszawsku z musem maślano chrzanowym
- Rulonik z szynki z serkiem chrzanowym
- Zapiekane bekonowe koszyczki z chorizo, gorgonzolą i świeżą gruszką
- Wędliny i mięsa pieczone z piklami
- Jajka faszerowane
- Galaretka drobiowa z marchewką i zielonym groszkiem
- Dorsz z warzywami po grecku
- Śledź w oleju, w occie i z konfiturą cebulowo – pomidorową
- Carpaccio z buraka z kozim serem, rukolą, orzechami i balsamiczną emulsją
- Wegańskie roladki (bakłażan z hummusem, cukinia z pastą z fety)
- Roladki z tortilli z kurczakiem, warzywami i ziołowym serkiem
- Tostowane mini bruschetty z salsą pomidorową
- Sałatka grecka
- Caprese z pomidorami, mozzarellą i bazyliowym pesto
- Sałata Cezar z grillowanym kurczakiem, parmezanem i grzankami
- Sałata rzymska z pieczonym łososiem marynowanym w teryaki i parmezanem
- Rukola i roszponka z szynką szwardzwaldzką i pomidorkami cherry z dresingiem z musztardy Dijon
- Tradycyjna sałatka jarzynowa
- Sałatka z wędzonym kurczakiem i owocami
Deser: Selekcja ciast domowych na paterach
Istnieje możliwość wprowadzenia zmian do menu, co może wiązać się z koniecznością indywidualnej wyceny pakietu.
Do rachunku doliczamy opłatę serwisową
- do 20 osób: 180 zł
- od 21 do 40 osób: 250 zł
- powyżej 41 osób: 300 zł
Opłata korkowa: 8 zł za osobę dorosłą ( opłata za wniesienie własnego alkoholu)
Serwis tortu: 70 zł ( opłata za wniesienie własnego tortu)
W/w ceny obowiązują w godzinach 11.00 – 21.00
Po godz. 21.00 do 22.00 obowiązuje dopłata 200 zł,
po godz. 22.00 – 270 zł za każdą rozpoczętą godzinę.
W w/w cenie wyliczone są 3 przekąski na osobę.
Potwierdzeniem rezerwacji terminu jest wpłata zadatku w wysokości minimum 300 zł.
Organizacja przyjęcia nie jest jednoznaczna z rezerwacją sali na wyłączność.
Pakiet nr 4
Cena podstawowa
- Osoba dorosła: 195 zł
- Dziecko: 70 zł
- Wszystkie ceny w pakiecie dotyczą
godz. od 11:00 do 21:00
- Minimalna liczna pełnopłatnych osób: 10
Ostateczną korektę menu oraz zmianę ilości osób można wprowadzić do trzech dni przed przyjęciem.
W cenie oferujemy
- Zupa, danie główne
- Przekąski zimne i sałatki (do wyboru 7 pozycji)
- Ciasta
- Kawa, herbata Williams , woda i soki, napoje gazowane. (bez limitu)
Menu
Zupy (jedna do wyboru przez organizatora)
- Żurek staropolski
- Rosół z makaronem
- Flaki po warszawsku
- WEGE Krem z borowików z groszkiem ptysiowym
- WEGE Krem z pomidorów z bazyliowym pesto
Dania główne (jedno do wyboru przez organizatora)
- Polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym, kopytka , buraczki zasmażane
- Sznycel wieprzowy z ziemniakami pieczonymi i sałatką z pomidora
- Kaczka pieczona z sosem wiśniowym, ziemniaki po staropolsku z czosnkiem i rozmarynem, sałatka z pieczonych buraków z wiśniowym vinaigrette
- Kurczak faszerowany szpinakiem i suszonymi pomidorami z sosem gorgonzola, ziemniaki puree, brokuły na parze
- Łosoś pieczony w pieprzu cytrynowym, ziemniaki puree , warzywa gotowane na parze
- Dorsz na musie z pieczonych buraków i ciecierzycy, ziemniaki puree
- Stripsy z kurczaka z frytkami i surówką z marchewki (danie dla dzieci)
- WEGE
- Risotto z suszonymi pomidorami i zielonym groszkiem
- Pad thai z warzywami i orzeszkami ziemnymi w teriyaki
- Cukinia faszerowana z warzywami, mieszane sałaty
Przystawki zimne na półmiskach
(7 pozycji do wyboru)
- Schab po warszawsku musem maślano chrzanowym
- Rulonik z szynki z serkiem chrzanowym
- Zapiekane bekonowe koszyczki z chorizo, gorgonzolą i świeżą gruszką
- Wędliny i mięsa pieczone z piklami
- Jajka faszerowane
- Galaretka drobiowa z marchewką i zielonym groszkiem
- Dorsz z warzywami po grecku
- Śledź w oleju, w occie i z konfiturą cebulowo – pomidorową
- Carpaccio z buraka z kozim serem, rukolą, orzechami i balsamiczną emulsją
- Wegańskie roladki (bakłażan z hummusem, cukinia z pastą z fety)
- Roladki z tortilli z kurczakiem, warzywami i ziołowym serkiem
- Mini tostowane bruschetty z salsą pomidorową
- Krucha tartaletka z limonkowym kremem, wędzonym łososiem i świeżym ogórkiem
- Tatar z wołowiny z marynowanymi warzywami
- Sałatka grecka
- Caprese z pomidorami, mozzarellą i bazyliowym pesto
- Sałata Cezar z grillowanym kurczakiem, parmezanem i grzankami
- Sałata rzymska z pieczonym łososiem marynowanym w teryaki i parmezanem
- Rukola i roszponka z szynką szwardzwaldzką i pomidorkami cherry z dresingiem Dijon
- Tradycyjna sałatka jarzynowa
- Sałatka z wędzonym kurczakiem i owocami
Deser : Selekcja ciast domowych na paterach
Istnieje możliwość wprowadzenia zmian do menu, co może wiązać się z koniecznością indywidualnej wyceny pakietu.
Do rachunku doliczamy opłatę serwisową
- do 20 osób: 180 zł
- od 21 do 40 osób: 250 zł
- powyżej 41 osób: 300 zł
Opłata korkowa: 8 zł za osobę dorosłą ( opłata za wniesienie własnego alkoholu)
Serwis tortu: 70 zł ( opłata za wniesienie własnego tortu)
W/w ceny obowiązują w godzinach 11.00 – 21.00
Po godz. 21.00 do 22.00 obowiązuje dopłata 200 zł,
po godz. 22.00 – 270 zł za każdą rozpoczętą godzinę.
W w/w cenie wyliczone są 3 przekąski na osobę.
Potwierdzeniem rezerwacji terminu jest wpłata zadatku w wysokości min. 300 zł.
Organizacja przyjęcia nie jest jednoznaczna z rezerwacją sali na wyłączność.
Restauracja zapewnia białe obrusy, serwetki i świece.
Nr konta Willi Pirs:
PARIBAS
93 1750 0012 0000 0000 2033 1957