Kurczak faszerowany szpinakiem i suszonymi pomidorami, z sosem gorgonzola, ziemniaki puree, brokuły na parze
Sznycel z kurczaka z ziemniakami puree i buraczki zasmażane lub surówka z marchewki
Dorsz pieczony na musi z pieczonych buraków i ciecierzycy, ziemniaki puree
Stripsy z kurczaka z frytkami i surówką z marchewki (danie dla dzieci)
WEGE
Risotto z suszonymi pomidorami i zielonym groszkiem
Pad thai z warzywami i orzeszkami ziemnymi w teriyaki
Cukinia faszerowana warzywami, mieszane sałaty
Przekąski zimne na półmiskach (5 pozycji do wyboru)
Schab po warszawsku z musem maślano chrzanowym
Rulonik z szynki z serkiem chrzanowym
Zapiekane bekonowe koszyczki z chorizo, gorgonzolą i świeżą gruszką
Wędliny i mięsa pieczone z piklami
Jajka faszerowane
Galaretka drobiowa z marchewką i zielonym groszkiem
Dorsz z warzywami po grecku
Śledź w oleju, w occie i z konfiturą cebulowo – pomidorową
Carpaccio z buraka z kozim serem, rukolą, orzechami i balsamiczną emulsją
Wegańskie roladki (bakłażan z hummusem, cukinia z pastą z fety)
Roladki z tortilli z kurczakiem, warzywami i ziołowym serkiem
Tostowane mini bruschetty z salsą pomidorową
Sałatka grecka
Caprese z pomidorami, mozzarellą i bazyliowym pesto
Sałata Cezar z grillowanym kurczakiem, parmezanem i grzankami
Sałata rzymska z pieczonym łososiem marynowanym w teryaki i parmezanem
Rukola i roszponka z szynką szwardzwaldzką i pomidorkami cherry z dresingiem z musztardy Dijon
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Sałatka z wędzonym kurczakiem i owocami
Deser: Selekcja ciast domowych na paterach
Istnieje możliwość wprowadzenia zmian do menu, co może wiązać się z koniecznością indywidualnej wyceny pakietu.
Do rachunku doliczamy opłatę serwisową
do 20 osób: 200 zł
od 21 do 40 osób: 270 zł
powyżej 41 osób: 320 zł
Opłata korkowa: 10 zł za osobę dorosłą ( opłata za wniesienie własnego alkoholu)
Serwis tortu: 80 zł ( opłata za wniesienie własnego tortu)
W/w ceny obowiązują w godzinach 11.00 – 21.00
Po godz. 21.00 obowiązuje dopłata 270 zł za każdą rozpoczętą godzinę. Chęć wydłużenia należy potwierdzić do 4 dni przed przyjęciem. W w/w cenie wyliczone są 3 przekąski na osobę.
Potwierdzeniem rezerwacji terminu jest wpłata zadatku w wysokości minimum 300 zł.
Organizacja przyjęcia nie jest jednoznaczna z rezerwacją sali na wyłączność.
Pakiet nr 4
Cena podstawowa
Osoba dorosła: 195 zł
Dziecko: 70 zł
Wszystkie ceny w pakiecie dotyczą godz. od11:00 do 21:00
Minimalna liczna pełnopłatnych osób: 10
Ostateczną korektę menu oraz zmianę ilości osób można wprowadzić do trzech dni przed przyjęciem.
W cenie oferujemy
Zupa, danie główne
Przekąski zimne i sałatki (do wyboru7 pozycji)
Ciasta
Kawa, herbata Williams , woda i soki, napoje gazowane. (bez limitu)
Menu
Zupy (jedna do wyboru przez organizatora)
Żurek staropolski
Rosół z makaronem
Flaki po warszawsku
WEGE Krem z borowików z groszkiem ptysiowym
WEGE Krem z pomidorów z bazyliowym pesto
Dania główne (jedno do wyboru przez organizatora)
Polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym, kopytka , buraczki zasmażane
Sznycel wieprzowy z ziemniakami pieczonymi i sałatką z pomidora
Kaczka pieczona z sosem wiśniowym, ziemniaki po staropolsku z czosnkiem i rozmarynem, sałatka z pieczonych buraków z wiśniowym vinaigrette
Kurczak faszerowany szpinakiem i suszonymi pomidorami z sosem gorgonzola, ziemniaki puree, brokuły na parze
Łosoś pieczony w pieprzu cytrynowym, ziemniaki puree , warzywa gotowane na parze
Dorsz na musie z pieczonych buraków i ciecierzycy, ziemniaki puree
Stripsy z kurczaka z frytkami i surówką z marchewki (danie dla dzieci)
WEGE
Risotto z suszonymi pomidorami i zielonym groszkiem
Pad thai z warzywami i orzeszkami ziemnymi w teriyaki
Cukinia faszerowana z warzywami, mieszane sałaty
Przystawki zimne na półmiskach (7 pozycji do wyboru)
Schab po warszawsku musem maślano chrzanowym
Rulonik z szynki z serkiem chrzanowym
Zapiekane bekonowe koszyczki z chorizo, gorgonzolą i świeżą gruszką
Wędliny i mięsa pieczone z piklami
Jajka faszerowane
Galaretka drobiowa z marchewką i zielonym groszkiem
Dorsz z warzywami po grecku
Śledź w oleju, w occie i z konfiturą cebulowo – pomidorową
Carpaccio z buraka z kozim serem, rukolą, orzechami i balsamiczną emulsją
Wegańskie roladki (bakłażan z hummusem, cukinia z pastą z fety)
Roladki z tortilli z kurczakiem, warzywami i ziołowym serkiem
Mini tostowane bruschetty z salsą pomidorową
Krucha tartaletka z limonkowym kremem, wędzonym łososiem i świeżym ogórkiem
Tatar z wołowiny z marynowanymi warzywami
Sałatka grecka
Caprese z pomidorami, mozzarellą i bazyliowym pesto
Sałata Cezar z grillowanym kurczakiem, parmezanem i grzankami
Sałata rzymska z pieczonym łososiem marynowanym w teryaki i parmezanem
Rukola i roszponka z szynką szwardzwaldzką i pomidorkami cherry z dresingiem Dijon
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Sałatka z wędzonym kurczakiem i owocami
Deser : Selekcja ciast domowych na paterach
Istnieje możliwość wprowadzenia zmian do menu, co może wiązać się z koniecznością indywidualnej wyceny pakietu.
Do rachunku doliczamy opłatę serwisową
do 20 osób: 200 zł
od 21 do 40 osób: 270 zł
powyżej 41 osób: 320 zł
Opłata korkowa: 10 zł za osobę dorosłą ( opłata za wniesienie własnego alkoholu)
Serwis tortu: 80 zł ( opłata za wniesienie własnego tortu)
W/w ceny obowiązują w godzinach 11.00 – 21.00
Po godz. 21.00 obowiązuje dopłata 270 zł za każdą rozpoczętą godzinę. Chęć wydłużenia należy potwierdzić do 4 dni przed przyjęciem. W w/w cenie wyliczone są 3 przekąski na osobę.
Potwierdzeniem rezerwacji terminu jest wpłata zadatku w wysokości min. 300 zł.
Organizacja przyjęcia nie jest jednoznaczna z rezerwacją sali na wyłączność.
Restauracja zapewnia białe obrusy, serwetki i świece.