Przyjęcia okolicznościowe

Chrzciny, wesela, spotkania rodzinne, spotkania firmowe

Wybór menu z poniższych pakietów:


Pakiet nr 1

ważny do 1.12.2025r


Cena podstawowa

  • Osoba dorosła: 130 zł
  • Dziecko: 70 zł
  • Pakiet obowiązuje w godz. 11:00 – 20:00
  • Minimalna liczna osób: od 5

Ostateczną korektę menu oraz zmianę ilości osób można wprowadzić do trzech dni przed przyjęciem.

W cenie oferujemy

  • Zupa
  • Danie główne
  • Ciasta na paterach
  • Napoje bez limitu ( kawa rozpuszczalna, herbata, woda, soki owocowe)

Menu

Zupy (jedna do wyboru przez organizatora)

  • Żurek staropolski
  • Flaki po warszawsku
  • Rosół z makaronem
  • Krem z pomidorów bazyliowym pesto
  • Francuska zupa cebulowa z serem Gruyere i grzanką

Dania główne (jedno do wyboru przez organizatora)

  • Schabowy w panko, ziemniaki puree z emulsją koperkową, mizeria z dressingiem koperkowym
  • Polędwiczka wieprzowa z sosem kurkowym, kopytka ziołowe, buraczki zasmażane z nutą malinową
  • Kurczak faszerowany podgrzybkami i kurkami z sosem gorgonzola, na puree ziemniaczano marchewkowym, glazurowana w miodzie i soku pomarańczowym marchewka baby
  • Kaczka pieczona z gremolatą orzechową, demi glace wiśniowy, kopytka z parmezanem, sałatka z pieczonych buraczków z pomarańczą i piklowaną cebulką
  • Łosoś pieczony w pieprzu cytrynowym z chrustem z pora, sosem limonkowym na puree ziemniaczano kalafiorowym, sałata rzymska z vinaigrette
  • Dorsz w maśle szałwiowym z sosem beurre blanc na ziemniaczanym puree z emulsją koperkową, sałatka z pomidorów z piklowaną cebulką balsamiczną z odrobiną octu malinowego
  • Chrupiące polędwiczki kurczaka w panko, frytki, surówka z marchewki (danie dla dzieci)
  • VEGE Ravioli z zielonymi szparagami i mascarpone z orzechową gremolatą na musie z kalafiora, sałata rzymska z vinaigrette
  • VEGE Placki ziemniaczane z kwaśną śmietaną, chutney z czerwonej cebuli, szczypior

Przystawka przed daniem głównym
płatna dodatkowo w cenie 30zł za osobę

  • Carpaccio z buraka z kozim serem, gremolatą orzechową i balsamiczną emulsją
  • Zapiekany bekonowy koszyczek zapiekany z chorizo, gorgonzolą, świeżą gruszką i grzanką z chleba rustykalnego

Istnieje możliwość wprowadzenia zmian do menu, co może wiązać się z koniecznością indywidualnej wyceny pakietu.

Do rachunku doliczamy opłatę serwisową

  • do 19 osób: 200 zł
  • od 20 do 39 osób: 270 zł
  • 40 i powyżej: 320 zł

Opłata korkowa: 10 zł za osobę dorosłą ( opłata za wniesienie własnego alkoholu)
Serwis tortu: 80 zł ( opłata za wniesienie własnego tortu)

W/w ceny  obowiązują w godzinach 11.00 – 21.00

Po godz. 21.00 obowiązuje dopłata 270 zł za każdą rozpoczętą godzinę. Chęć wydłużenia należy potwierdzić do 4 dni przed przyjęciem.

Potwierdzeniem rezerwacji terminu jest wpłata zadatku w wysokości min. 300 zł.

Organizacja przyjęcia nie jest jednoznaczna z rezerwacją sali na wyłączność. 



Pakiet nr 2

ważny do 1.12.2025r


Cena podstawowa

  • Osoba dorosła: 225 zł
  • Dziecko: 70 zł
  • Pakiet obowiązuje w godz. 11:00 – 20:00
  • Minimalna liczna osób: od 10

Ostateczną korektę menu oraz zmianę ilości osób można wprowadzić do trzech dni przed przyjęciem.

W cenie oferujemy

  • Zupa
  • Danie główne
  • Przekąski zimne – wybór 7 pozycji
  • Ciasta na paterach
  • Napoje bez limitu ( kawa rozpuszczalna, herbata, woda, soki owocowe)

Menu

Zupy (jedna do wyboru przez organizatora)

  • Żurek staropolski
  • Flaki po warszawsku
  • Rosół z makaronem
  • Krem z pomidorów z bazyliowym pesto
  • Francuska zupa cebulowa z serem Gruyere i grzanką

Dania główne (jedno do wyboru przez organizatora)

  • Schabowy w panko, ziemniaki puree z emulsją koperkową, mizeria z dressingiem koperkowym
  • Polędwiczka wieprzowa z sosem kurkowym, kopytka ziołowe, buraczki zasmażane z nutą malinową
  • Kurczak faszerowany podgrzybkami i kurkami z sosem gorgonzola, na puree ziemniaczano marchewkowym, glazurowana
  • Kaczka pieczona z gremolatą orzechową, demi glace wiśniowy, kopytka z parmezanem, sałatka z pieczonych buraczków z pomarańczą i piklowaną cebulką
  • Łosoś pieczony w pieprzu cytrynowym z chrustem z pora, sosem limonkowym na puree ziemniaczano kalafiorowym, sałata rzymska z vinaigrette
  • Dorsz w maśle szałwiowym z sosem beurre blanc na ziemniaczanym puree z emulsją koperkową, sałatka z pomidorów z piklowaną cebulką balsamiczną z odrobiną octu malinowego
  • Chrupiące polędwiczki kurczaka w panko, frytki, surówka z marchewki (danie dla dzieci)
  • VEGE Ravioli z zielonymi szparagami i mascarpone z orzechową gremolatą na musie z kalafiora, sałata rzymska z vinaigrette
  • VEGE Placki ziemniaczane z kwaśną śmietaną, chutney z czerwonej cebuli, szczypior

Przekąski zimne na półmiskach – wybór 7 pozycji

  • Glazurowany schab po warszawsku z musem maślano chrzanowym
  • Rulonik z szynki z serkiem chrzanowym, ogórkiem kiszonym i szczypiorkiem
  • Zapiekane bekonowe koszyczki z chorizo, gorgonzolą i świeżą gruszką
  • Wędliny z marynowanymi warzywami i musem żurawinowo chrzanowym
  • Jajka z pastą z pieczarek, pastą z suszonych pomidorów z parmezanem
  • Galaretka drobiowa z marchewką i zielonym groszkiem
  • Roladki z tortilli z kurczakiem i warzywami, dip sambal mayo
  • Śledź w oleju, w occie i z konfiturą cebulowo – pomidorową
  • Tatar z pieczonego dorsza z warzywnym relishem a’la ryba po grecku
  • Carpaccio z pieczonego buraka z kozim serem, gremolatą orzechową i emulsją balsamiczną
  • Tostowane mini bruschetty z salsą pomidorową
  • Roladki z grillowanego bakłażana z hummusem, suszonym pomidorem i oliwą chili
  • Krucha tartaletka z limonkowym kremem, pieczonym łososie i ogórkiem
  • Mousse z wędzonego łososia z limonkową galaretką
  • Sałata grecka
  • Capresse z mozzarellą i oliwą bazyliową
  • Sałata Cezar z grillowanym kurczakiem, parmezanem, grzankami i sosem cezar
  • Sałata rzymska z pieczonym łososiem marynowanym teriyaki, świeżym julienne z ogórka i marchewki, czerwoną cebulą i mango z dressingiem limonkowo imbirowym z miodem
  • Sałata rzymska z zimnymi plastrami rostbefu, parmezanem, pomidorkami cherry, piklowaną cebulką i dressingiem z białego balsamico
  • Taco z pikantną sałatą rzymską z krewetkami w czosnku i chili, mango, czerwoną cebulą, marchewkowym juliene i kolendrą
  • Klasyczna sałatka jarzynowa

Deser: Selekcja ciast domowych na paterach

Istnieje możliwość wprowadzenia zmian do menu, co może wiązać się z koniecznością indywidualnej wyceny pakietu.

Do rachunku doliczamy opłatę serwisową

  • do 19 osób: 200 zł
  • od 20 do 39 osób: 270 zł
  • 40 i powyżej: 320 zł

Opłata korkowa: 10 zł za osobę dorosłą ( opłata za wniesienie własnego alkoholu)

Serwis tortu: 80 zł ( opłata za wniesienie własnego tortu)

W/w ceny obowiązują w godzinach 11.00 – 21.00

Po godz. 21.00 obowiązuje dopłata 270 zł za każdą rozpoczętą godzinę. Chęć wydłużenia należy potwierdzić do 4 dni przed przyjęciem.
W cenie pakietu wyliczone są 3 przekąski na osobę.

Potwierdzeniem rezerwacji terminu jest wpłata zadatku w wysokości minimum 300 zł.

Organizacja przyjęcia nie jest jednoznaczna z rezerwacją sali  na wyłączność. 




Kontakt

General Manager – Izabela Łukasiak

tel.: 22 667 75 91
tel.: 602 484 057
info@hotel-pirs.pl

Nr konta Willi Pirs:
PARIBAS
93 1750 0012 0000 0000 2033 1957

Jesteśmy beneficjentami Tarczy 2.0

Kontakt

Willa & Restauracja
WILLA PIRS s.c.
ul.Regulska 40
02-495 Warszawa - Ursus

Nr konta:
PARIBAS
93 1750 0012 0000 0000 2033 1957

Nasza strona korzysta z plików cookies. Szczegóły w dokumencie Polityka prywatności