Chrzciny, wesela, spotkania rodzinne, spotkania firmowe
Wybór menu z poniższych pakietów:
Pakiet nr 1
ważny do 1.12.2025r
Cena podstawowa
Osoba dorosła: 130 zł
Dziecko: 70 zł
Pakiet obowiązuje w godz. 11:00 – 20:00
Minimalna liczna osób: od 5
Ostateczną korektę menu oraz zmianę ilości osób można wprowadzić do trzech dni przed przyjęciem.
W cenie oferujemy
Zupa
Danie główne
Ciasta na paterach
Napoje bez limitu ( kawa rozpuszczalna, herbata, woda, soki owocowe)
Menu
Zupy (jedna do wyboru przez organizatora)
Żurek staropolski
Flaki po warszawsku
Rosół z makaronem
Krem z pomidorów bazyliowym pesto
Francuska zupa cebulowa z serem Gruyere i grzanką
Dania główne (jedno do wyboru przez organizatora)
Schabowy w panko, ziemniaki puree z emulsją koperkową, mizeria z dressingiem koperkowym
Polędwiczka wieprzowa z sosem kurkowym, kopytka ziołowe, buraczki zasmażane z nutą malinową
Kurczak faszerowany podgrzybkami i kurkami z sosem gorgonzola, na puree ziemniaczano marchewkowym, glazurowana w miodzie i soku pomarańczowym marchewka baby
Kaczka pieczona z gremolatą orzechową, demi glace wiśniowy, kopytka z parmezanem, sałatka z pieczonych buraczków z pomarańczą i piklowaną cebulką
Łosoś pieczony w pieprzu cytrynowym z chrustem z pora, sosem limonkowym na puree ziemniaczano kalafiorowym, sałata rzymska z vinaigrette
Dorsz w maśle szałwiowym z sosem beurre blanc na ziemniaczanym puree z emulsją koperkową, sałatka z pomidorów z piklowaną cebulką balsamiczną z odrobiną octu malinowego
Chrupiące polędwiczki kurczaka w panko, frytki, surówka z marchewki (danie dla dzieci)
VEGE Ravioli z zielonymi szparagami i mascarpone z orzechową gremolatą na musie z kalafiora, sałata rzymska z vinaigrette
VEGE Placki ziemniaczane z kwaśną śmietaną, chutney z czerwonej cebuli, szczypior
Przystawka przed daniem głównym – płatna dodatkowo w cenie30złza osobę
Carpaccio z buraka z kozim serem, gremolatą orzechową i balsamiczną emulsją
Zapiekany bekonowy koszyczek zapiekany z chorizo, gorgonzolą, świeżą gruszką i grzanką z chleba rustykalnego
Istnieje możliwość wprowadzenia zmian do menu, co może wiązać się z koniecznością indywidualnej wyceny pakietu.
Do rachunku doliczamy opłatę serwisową
do 19 osób: 200 zł
od 20 do 39 osób: 270 zł
40 i powyżej: 320 zł
Opłata korkowa: 10 zł zaosobę dorosłą ( opłata za wniesienie własnego alkoholu) Serwis tortu: 80 zł ( opłata za wniesienie własnego tortu)
W/w ceny obowiązują w godzinach 11.00 – 21.00
Po godz. 21.00 obowiązuje dopłata 270 zł za każdą rozpoczętą godzinę. Chęć wydłużenia należy potwierdzić do 4 dni przed przyjęciem.
Potwierdzeniem rezerwacji terminu jest wpłata zadatku w wysokości min. 300 zł.
Organizacja przyjęcia nie jest jednoznaczna z rezerwacją sali na wyłączność.
Pakiet nr 2
ważny do 1.12.2025r
Cena podstawowa
Osoba dorosła: 225 zł
Dziecko: 70 zł
Pakiet obowiązuje w godz. 11:00 – 20:00
Minimalna liczna osób: od 10
Ostateczną korektę menu oraz zmianę ilości osób można wprowadzić do trzech dni przed przyjęciem.
W cenie oferujemy
Zupa
Danie główne
Przekąski zimne – wybór 7 pozycji
Ciasta na paterach
Napoje bez limitu ( kawa rozpuszczalna, herbata, woda, soki owocowe)
Menu
Zupy (jedna do wyboru przez organizatora)
Żurek staropolski
Flaki po warszawsku
Rosół z makaronem
Krem z pomidorów z bazyliowym pesto
Francuska zupa cebulowa z serem Gruyere i grzanką
Dania główne (jedno do wyboru przez organizatora)
Schabowy w panko, ziemniaki puree z emulsją koperkową, mizeria z dressingiem koperkowym
Polędwiczka wieprzowa z sosem kurkowym, kopytka ziołowe, buraczki zasmażane z nutą malinową
Kurczak faszerowany podgrzybkami i kurkami z sosem gorgonzola, na puree ziemniaczano marchewkowym, glazurowana
Kaczka pieczona z gremolatą orzechową, demi glace wiśniowy, kopytka z parmezanem, sałatka z pieczonych buraczków z pomarańczą i piklowaną cebulką
Łosoś pieczony w pieprzu cytrynowym z chrustem z pora, sosem limonkowym na puree ziemniaczano kalafiorowym, sałata rzymska z vinaigrette
Dorsz w maśle szałwiowym z sosem beurre blanc na ziemniaczanym puree z emulsją koperkową, sałatka z pomidorów z piklowaną cebulką balsamiczną z odrobiną octu malinowego
Chrupiące polędwiczki kurczaka w panko, frytki, surówka z marchewki (danie dla dzieci)
VEGE Ravioli z zielonymi szparagami i mascarpone z orzechową gremolatą na musie z kalafiora, sałata rzymska z vinaigrette
VEGE Placki ziemniaczane z kwaśną śmietaną, chutney z czerwonej cebuli, szczypior
Przekąski zimne na półmiskach – wybór 7 pozycji
Glazurowany schab po warszawsku z musem maślano chrzanowym
Rulonik z szynki z serkiem chrzanowym, ogórkiem kiszonym i szczypiorkiem
Zapiekane bekonowe koszyczki z chorizo, gorgonzolą i świeżą gruszką
Wędliny z marynowanymi warzywami i musem żurawinowo chrzanowym
Jajka z pastą z pieczarek, pastą z suszonych pomidorów z parmezanem
Galaretka drobiowa z marchewką i zielonym groszkiem
Roladki z tortilli z kurczakiem i warzywami, dip sambal mayo
Śledź w oleju, w occie i z konfiturą cebulowo – pomidorową
Tatar z pieczonego dorsza z warzywnym relishem a’la ryba po grecku
Carpaccio z pieczonego buraka z kozim serem, gremolatą orzechową i emulsją balsamiczną
Tostowane mini bruschetty z salsą pomidorową
Roladki z grillowanego bakłażana z hummusem, suszonym pomidorem i oliwą chili
Krucha tartaletka z limonkowym kremem, pieczonym łososie i ogórkiem
Mousse z wędzonego łososia z limonkową galaretką
Sałata grecka
Capresse z mozzarellą i oliwą bazyliową
Sałata Cezar z grillowanym kurczakiem, parmezanem, grzankami i sosem cezar
Sałata rzymska z pieczonym łososiem marynowanym teriyaki, świeżym julienne z ogórka i marchewki, czerwoną cebulą i mango z dressingiem limonkowo imbirowym z miodem
Sałata rzymska z zimnymi plastrami rostbefu, parmezanem, pomidorkami cherry, piklowaną cebulką i dressingiem z białego balsamico
Taco z pikantną sałatą rzymską z krewetkami w czosnku i chili, mango, czerwoną cebulą, marchewkowym juliene i kolendrą
Klasyczna sałatka jarzynowa
Deser: Selekcja ciast domowych na paterach
Istnieje możliwość wprowadzenia zmian do menu, co może wiązać się z koniecznością indywidualnej wyceny pakietu.
Do rachunku doliczamy opłatę serwisową
do 19 osób: 200 zł
od 20 do 39 osób: 270 zł
40 i powyżej: 320 zł
Opłata korkowa: 10 zł za osobę dorosłą ( opłata za wniesienie własnego alkoholu)
Serwis tortu: 80 zł ( opłata za wniesienie własnego tortu)
W/w ceny obowiązują w godzinach 11.00 – 21.00
Po godz. 21.00 obowiązuje dopłata 270 zł za każdą rozpoczętą godzinę. Chęć wydłużenia należy potwierdzić do 4 dni przed przyjęciem. W cenie pakietu wyliczone są 3 przekąski na osobę.
Potwierdzeniem rezerwacji terminu jest wpłata zadatku w wysokości minimum 300 zł.
Organizacja przyjęcia nie jest jednoznaczna z rezerwacją sali na wyłączność.