Przyjęcia okolicznościowe

Oferta indywidualna

Dla każdego Gościa przygotujemy indywidualną ofertę uwzględniając życzenia i Państwa gust, a kucharze zadbają o to, aby posiłki były nie tylko smaczne, ale również ładnie podane.

Nasze atuty:

  • profesjonalna i miła obsługa,
  • klimatyzowany lokal,
  • obszerny parking,
  • doświadczenie.

Kontakt:
General Manager – Izabela Łukasiak
tel. 602 484 057
izapirs@o2.pl
info@hotel-pirs.pl

Nr konta Willi Pirs:
PARIBAS
93 1750 0012 0000 0000 2033 1957


MENU OKOLICZNOŚCIOWE


Zupy

  • Rosół z makaronem
  • Rosół z drobiowymi kluseczkami i marchewkowym julienne
  • Barszcz z kołdunami lub uszkami
  • Żurek z jajkiem i białą kiełbasą
  • Krem z pomidorów z prażonymi migdałami i bazyliowym pesto
  • Krem z borowików z groszkiem ptysiowym
  • Flaki po warszawsku 

Dania główne

  • Polędwiczki wieprzowe z sosem winno tymiankowym, beza ziemniaczana, puree z kalafiora
  • Pieczona kaczka z sosem wiśniowym, ziemniaki po staropolsku z czosnkiem i rozmarynem,
    sałatka z pieczonych buraczków z vinaigrette
  • Konfitowane udo gęsie z sosem pomarańczowym, prażonym jabłkiem z miętą, kluseczki
    półfrancuskie, zasmażane buraczki
  • Sznycel z kurczaka, ziemniaki puree, duszona na maśle marchewka baby
  • Pieczona pierś kurczaka faszerowana szpinakiem i suszonymi pomidorami z sosem serowym ziemniaki puree, sałatka z fasolki szparagowej
  • Kotlet schabowy, ziemniaki puree, kapusta zasmażana
  • Pieczony łosoś w pieprzu cytrynowym, rissotto na białym winie, warzywa gotowane na parze

Przekąski na ciepło

  • Pierogi z mięsem, kapustą i grzybami
  • Boeuf Stroganow

Przekąski na zimno

  • Kurczak faszerowany mleczną cielęcina,morelami i pistacjami
  • Schab faszerowany musem maślano-chrzanowym
  • Polędwiczki wieprzowe faszerowane musem maślano-chrzanowym
  • Tymbalik drobiowy z warzywami
  • Rulonik z szynki z musem mascarpone z marynowanym imbirem
  • Pieczone mięsa, schab, karkówka ,boczek
  • Szynka parmeńska ze świeżym melonem
  • Jajka faszerowane
  • Tatar z wołowiny z piklami
  • Śledź w oleju z cebulką, w occie, z konfiturą cebulowo pomidorową
  • Łosoś wędzony (z cytryną, z marynowanymi szparagami, z serem mascarpone)
  • Carpaccio wołowe ze świeżym parmezanem i rukolą
  • Ryba po grecku
  • Deska serów
  • Bekonowe koszyczki z chorizo, gorgonzolą i świeżą gruszką
  • Wegańskie roladki (grillowany bakłażan z hummusem, grillowana cukinia z serową pastą)

Do rachunku doliczamy opłatę serwisową

  • do 20 osób: 150 zł
  • od 21 do 49 osób: 200 zł
  • powyżej 50 osób: 250 zł

Opłata korkowa: 7 zł za osobę dorosłą

Serwis tortu: 40 zł

W/w ceny obowiązują w godzinach 11.00 – 21.00.

Po godz. 21.00 do 22.00 obowiązuje dopłata 100 zł,
po godz. 22.00 200 zł za każdą rozpoczętą godzinę.

Ostateczną korektę menu oraz zmianę ilości osób można wprowadzić do trzech dni przed przyjęciem.

Potwierdzeniem rezerwacji terminu jest wpłata zadatku w wysokości min. 500 zł.

Organizacja przyjęcia nie jest jednoznaczna z rezerwacją sali na wyłączność.

Restauracja zapewnia białe obrusy, serwetki i świece.

Kontakt
Willa & Restauracja

WILLA PIRS s.c.
ul.Regulska 40
02-495 Warszawa - Ursus

Nr konta:
PARIBAS
93 1750 0012 0000 0000 2033 1957

    |