Przyjęcia okolicznościowe

Chrzciny, wesela, spotkania rodzinne, spotkania firmowe

Wybór menu z trzech pakietów:
Podstawowy, Standard i Premium


1. Pakiet Podstawowy


Cena podstawowa

  • Osoba dorosła: 80 zł
  • Dziecko: 55 zł
  • Wszystkie ceny w pakiecie dotyczą
    godz. od 11:00 do 21:00
  • Minimalna liczna osób: od 5

Ostateczną korektę menu oraz zmianę ilości osób można wprowadzić do trzech dni przed przyjęciem.

W cenie oferujemy

  • zupa, danie główne
  • ciasta domowe  na paterach
  • napoje bez limitu (kawa, herbata, woda i soki)
  • przystawka (płatna dodatkowo na życzenie)

Menu

Zupy (jedna do wyboru)

  • Żurek staropolski
  • Flaki
  • Rosół z makaronem

Dania główne (jedno do wyboru)

  • Klasyczny kotlet schabowy, ziemniaki puree, kapusta zasmażana
  • Kurczak faszerowany szpinakiem i suszonymi pomidorami, z sosem  gorgonzola, ziemniaki puree, brokuły na parze
  • Dorsz pieczony, ziemniaki puree, mus z pieczonych buraków i ciecierzycy

Przystawka a’la carte przed obiadem
płatna dodatkowo na życzenie w cenie 25  zł za osobę

  • Carpaccio z buraka z kozim serem i rukolą
  • Bekonowy koszyczek z gorgonzolą i świeżą gruszką na grzance z musztardą porzeczkową
  • Wędzony łosoś w porach i cieście szpinakowym

Istnieje możliwość wprowadzenia zmian do menu, co może wiązać się z koniecznością indywidualnej wyceny pakietu.

Do rachunku doliczamy opłatę serwisową

  • do 20 osób: 150 zł
  • od 21 do 49 osób: 200 zł
  • powyżej 50 osób: 250 zł

Opłata korkowa: 7 zł za osobę dorosłą
Serwis tortu: 40 zł

W/w ceny  obowiązują w godzinach 11.00 – 21.00.

Po godz. 21.00 do 22.00 obowiązuje dopłata 100 zł,
po godz. 22.00 200 zł za każdą rozpoczętą godzinę.

Potwierdzeniem rezerwacji terminu jest wpłata zadatku w wysokości min. 500 zł.

Organizacja przyjęcia nie jest jednoznaczna z rezerwacją sali  na wyłączność. 


2. Pakiet Standard


Cena podstawowa

  • Osoba dorosła: 120 zł
  • Dziecko: 70 zł
  • Wszystkie ceny w pakiecie dotyczą
    godz. od 11:00 do 21:00
  • Minimalna liczna pełnopłatnych osób: 10

Ostateczną korektę menu oraz zmianę ilości osób można wprowadzić do trzech dni przed przyjęciem.

W cenie oferujemy

  • zupa, danie główne
  • przekąski zimne i sałatki
  • deser
  • napoje bez limitu (kawa, herbata, woda i soki, napoje gazowane)

Menu

Zupy (jedna do wyboru)

  • Żurek staropolski
  • Flaki
  • Rosół z makaronem

Dania główne (jedno do wyboru)

  • Klasyczny kotlet schabowy, ziemniaki puree, kapusta zasmażana
  • Kurczak faszerowany szpinakiem i suszonymi pomidorami, z sosem gorgonzola, ziemniaki puree, brokuły na parze
  • Sznycel z kurczaka z ziemniakami puree i buraczki zasmażane
  • Dorsz pieczony, ziemniaki puree, mus z pieczonych buraków i ciecierzycy
  • Stripsy z kurczaka z frytkami i surówką (danie dla dzieci)

Przekąski zimne na półmiskach
(6 pozycji do wyboru)

  • Schab po warszawsku
  • Rulonik z szynki z musem chrzanowym
  • Bekonowe koszyczki z gorgonzolą i świeżą gruszką
  • Wędliny i mięsa pieczyste z piklami
  • Jajka faszerowane
  • Galaretki drobiowe
  • Ryba po grecku
  • Śledzie w oleju, w occie i z konfiturą cebulowo – pomidorową
  • Carpaccio z buraka
  • Wegańskie roladki z bakłażana i cukinii
  • Sałatka grecka
  • Caprese  z pomidorami i bazyliowym pesto
  • Sałata Cezar z grillowanym kurczakiem, parmezanem i grzankami
  • Sałata rzymska z pieczonym łososiem marynowanym w teryaki i parmezanem
  • Rukola i roszponka z szynką szwardzwaldzką i pomidorkami cherry z dresingiem z musztardy Dijon
  • Sałatka jarzynowa
  • Sałatka z wędzonym kurczakiem i owocami

Deser (jeden do wyboru)

  • Szarlotka na ciepło z lodami waniliowymi
  • Ciasta domowe na paterach
  • Mini beza Pavlova z mascarpone i owocami

Istnieje możliwość wprowadzenia zmian do menu, co może wiązać się z koniecznością indywidualnej wyceny pakietu.

Do rachunku doliczamy opłatę serwisową

  • do 20 osób: 150 zł
  • od 21 do 49 osób: 200 zł
  • powyżej 50 osób: 250 zł

Opłata korkowa: 7 zł za osobę dorosłą

Serwis tortu: 40 zł

W/w ceny obowiązują w godzinach 11.00 – 21.00.

Po godz. 21.00 do 22.00 obowiązuje dopłata 100 zł,
po godz. 22.00 200 zł za każdą rozpoczętą godzinę.
W w/w cenie wyliczone są 3 przekąski na osobę.

Potwierdzeniem rezerwacji terminu jest wpłata zadatku w wysokości min. 500 zł.

Organizacja przyjęcia nie jest jednoznaczna z rezerwacją sali  na wyłączność. 

Restauracja zapewnia białe obrusy, serwetki i świece.


3. Pakiet Premium


Cena podstawowa

  • Osoba dorosła: 160 zł
  • Dziecko: 80 zł
  • Wszystkie ceny w pakiecie dotyczą
    godz. od 11:00 do 21:00
  • Minimalna liczna pełnopłatnych osób: 10

Ostateczną korektę menu oraz zmianę ilości osób można wprowadzić do trzech dni przed przyjęciem.

W cenie oferujemy

  • zupa, danie główne
  • przekąski zimne i sałatki
  • przekąski ciepłe
  • deser
  • owoce sezonowe
  • napoje bez limitu (kawa, herbata, woda i soki, napoje gazowane)

Menu

Zupy (jedna do wyboru)

  • Krem z borowików z groszkiem ptysiowym
  • Krem z pomidorów z prażonymi migdałami i bazyliowym pesto
  • Rosół z makaronem i  warzywnym julieene

Dania główne (jedno do wyboru)

  • Polędwiczki wieprzowe  z sosem winno tymiankowym , puree z kalafiora, marchewka baby na maśle z czosnkiem
  • Kaczka pieczona z sosem wiśniowym, ziemniaki po staropolsku z czosnkiem i rozmarynem, sałatka z pieczonych buraków z wiśniowym vinaigrette
  • Łosoś  pieczony w pieprzu cytrynowym, risotto na białym winie , warzywa gotowane na parze
  • Konfitowane udo gęsie z sosem pomarańczowym,kluseczki półfrancuskie i buraczki zasmażane
  • Stripsy z kurczaka z frytkami i surówką (danie dla dzieci)

Przekąski ciepłe (jedno do wyboru)

  • Boeuf stroganoff
  • Barszcz czerwony z krokietem

Przystawki zimne na półmiskach 
(8 pozycji do wyboru)

  • Schab po warszawsku
  • Rulonik z szynki z musem chrzanowym
  • Bekonowe koszyczki z gorgonzolą i świeżą gruszką
  • Wędliny i mięsa pieczyste z piklami
  • Jajka faszerowane
  • Galaretki drobiowe
  • Ryba po grecku
  • Śledzie w oleju, w occie i z konfiturą cebulowo – pomidorową
  • Carpaccio z buraka
  • Wegańskie roladki z bakłażana i cukinii
  • Trio łososia wędzonego w cieście
  • Tatar wołowy z marynowanymi warzywami
  • Sałatka grecka
  • Caprese z pomidorami i bazyliowym pesto
  • Sałata Cezar z grillowanym kurczakiem, parmezanem i grzankami
  • Sałata rzymska z pieczonym łososiem marynowanym w teryaki i parmezanem
  • Rukola i roszponka z szynką szwardzwaldzką i pomidorkami cherry z dresingiem z musztardy Dijon
  • Sałatka jarzynowa
  • Sałatka z wędzonym kurczakiem i owocami

Deser (jeden do wyboru)

  • Szarlotka na ciepło z lodami waniliowymi
  • Ciasta domowe na paterach
  • Mini beza Pavlowa z mascarpone i owocami

Istnieje możliwość wprowadzenia zmian do menu, co może wiązać się z koniecznością indywidualnej wyceny pakietu.

Do rachunku doliczamy opłatę serwisową

  • do 20 osób: 150 zł
  • od 21 do 49 osób: 200 zł
  • powyżej 50 osób: 250 zł

Opłata korkowa: 7 zł za osobę dorosłą

Serwis tortu: 40 zł

W/w ceny obowiązują w godzinach 11.00 – 21.00.

Po godz. 21.00 do 22.00 obowiązuje dopłata 100 zł,
po godz. 22.00 200 zł za każdą rozpoczętą godzinę.
W w/w cenie wyliczone są 3 przekąski na osobę.

Potwierdzeniem rezerwacji terminu jest wpłata zadatku w wysokości min. 500 zł.

Organizacja przyjęcia nie jest jednoznaczna z rezerwacją sali  na wyłączność. 

Restauracja zapewnia białe obrusy, serwetki i świece.


Kontakt

General Manager – Izabela Łukasiak

tel.: 22 667 75 91
tel.: 602 484 057
info@hotel-pirs.pl

Nr konta Willi Pirs:
PARIBAS
93 1750 0012 0000 0000 2033 1957

Polecamy

Kontakt
Willa & Restauracja

WILLA PIRS s.c.
ul.Regulska 40
02-495 Warszawa - Ursus

Nr konta:
PARIBAS
93 1750 0012 0000 0000 2033 1957

    |