MENU WIELKANOCNE 2021 r – Catering na Święta

Zamówienia przyjmujemy do 30.03.2021.
Dania rozwozimy do 3.04.2021 do godz. 12:00.
Dostawa na terenie Ursusa: 30 zł.
Odbiór do 3.04.2021 do godz. 13:00.

Zamówienia:


Menu Wielkanocne


ZUPY

Tradycyjny żur wielkanocny z białą kiełbasą0,9 l25,00
Krem chrzanowy z białym winem i wiórkami bekonowymi0,9 l25,00
Flaki po staropolsku0,9 l35,00
Krem z pomidorów z bazyliowym pesto0,9 l25,00

PRZYSTAWKI ZIMNE (min. zamówienia – 5 porcji)

Mięsa pieczone po staropolsku ( schab, karkówka, boczek)porcja 100g10,00
Pasztet z kaczki z żurawiną porcja 500g 28,00
Schab po warszawsku z musem maślano-chrzanowymporcja 80g10,00
Kaczka faszerowana z brzoskwiniami glazurowanaporcja 100g14,00
Tymbalik drobiowy z zielonym groszkiem, marchewką i jajkiemporcja 80g10,00
Zapiekane bekonowe koszyczki z chorizo, gorgonzolą i gruszką porcja 80g12,00
Terina z wędzonego łososia z mascarpone i przepiórczym jajkiemporcja 100g16,00
Dorsz z warzywami po greckuporcja 100g10,00
Tatar z łososia z marynowanym różowym imbirem i awokadoporcja 100g18,00
Jajka faszerowane pieczarkami zapiekane w skorupkachporcja 1 szt.7,00
Tradycyjna sałatka jarzynowaporcja 100g7,00
Sałatka śledziowa z buraczkami, jabłkiem i kiszonym ogórkiemporcja 100g7,00

DANIA GŁÓWNE

Biała kiełbasa zapiekana w boczku z konfiturą z czerwonej cebuli porcja 2 szt.20,00
Kaczka faszerowana bakaliami z sosem winno rozmarynowymporcja 120g28,00
Kaczka pieczona po staropolsku (cała, nie luzowana)1 szt.75,00
Konfitowane udo gęsie w sosie pomarańczowym1 szt.26,00
Pierś indyka w glazurze miodowej porcja 120g22,00
Rolada z karkówki z czosnkiem niedźwiedzim w sosie własnymporcja 120g14,00

Zamówienia przyjmujemy do 30.03.2021.
Dania rozwozimy do 3.04.2021 do godz. 12:00.
Dostawa na terenie Ursusa: 30 zł.
Odbiór do 3.04.2021 do godz. 13:00.

Zamówienia:

Jesteśmy beneficjentami Tarczy Finansowej Polskiego Funduszu Rozwoju (PFR)

Kontakt

Willa & Restauracja
WILLA PIRS s.c.
ul.Regulska 40
02-495 Warszawa - Ursus

Nr konta:
PARIBAS
93 1750 0012 0000 0000 2033 1957

Nasza strona korzysta z plików cookies. Szczegóły w dokumencie Polityka prywatności