MENU SYLWESTROWE – CATERING NA SYLWESTRA

Zamówienia przyjmujemy do 29 grudnia.
Odbiór do 30 grudnia do godz. 16:00.

Zamówienia:
tel.: 602 484 057
e-mail: info@hotel-pirs.pl


Menu Sylwestrowe


ZUPY

Rosół z drobiowymi kluseczkamiporcja 350 ml14,00
Żurek na wędzonce z białą kiełbasąporcja 350 ml12,00
Pikantna meksykańska z mieloną wołowinąporcja 350 ml14,00

PRZYSTAWKI ZIMNE (min. zamówienia – 5 porcji)

Kurczak faszerowany cielęciną, morelami i pistacjamiporcja 80g9,00
Polędwiczki wieprzowe z musem maślano-chrzanowymporcja 60g 10,00
Rulonik z chrzanowym serkiem philadelphiaporcja 1szt.9,00
Tatar z wołowiny z marynowanymi warzywamiporcja 100g20,00
Miks śledzi (w oleju, occie z marynowaną cebulą, konfiturą pomidorową)porcja 100g15,00
Trio wędzonego łososiaporcja 120g20,00
Bekonowe koszyczki z chorizo, gorgonzolą i świeżą gruszkąporcja 1 szt.12,00
Galaretka z kurczakiem i warzywamiporcja 80g11,00
Wegańskie roladki (grillowany bakłażana z hummusem, grillowana cukinia z fetą)porcja 80g10,00

SAŁATY

Rukola, roszponka (szynka szwarcwaldzka, pomidorki cherry, ser gorgonzola dressing z musztardy dijon) 1kg70,00
Sałata Cezar z grillowanym kurczakiem, parmezanem i grzankami1kg70,00

DANIA GŁÓWNE

Pierś indyka w glazurze miodowej, gratin selerowo-gruszkowy, sałatka z kopru włoskiego z pomarańczą 32,00
Pieczona pierś kurczaka faszerowana szpinakiem i suszonymi pomidorami sosem serowym, ziemniaki puree, sałatka z fasolki szparagowej i pomidorków cherry31,00
Polędwica wieprzowa z sosem tymiankowym, puree z kalafiora salsa fresca z pomidorów z dodatkiem cebulki, papryczki chilli, kolendry i limonki36,00

DO ZAMÓWIENIA POWYŻEJ 500ZŁ TARTA Z KREMEM TRUFLOWYM GRATIS!


Zamówienia przyjmujemy do 29 grudnia.
Odbiór do 30 grudnia do godz. 16:00.

Zamówienia:
tel.: 602 484 057
e-mail: info@hotel-pirs.pl

Jesteśmy beneficjentami Tarczy Finansowej Polskiego Funduszu Rozwoju (PFR)

Kontakt

Willa & Restauracja
WILLA PIRS s.c.
ul.Regulska 40
02-495 Warszawa - Ursus

Nr konta:
PARIBAS
93 1750 0012 0000 0000 2033 1957

Nasza strona korzysta z plików cookies. Szczegóły w dokumencie Polityka prywatności