CATERING WIGILIJNY 2020 roku

ZUPY

Tradycyjny barszcz wigilijny1 l25,00
Grzybowa z łazankami1 l35,00
Krem z borowików1 l40,00

PRZYSTAWKI ZIMNE (min. zamówienia: 5 porcji)

Śledź z suszoną śliwką w pomidorachporcja 100g10,00
Śledź w oleju lub occieporcja 100g9,00
Śledź pod pierzynką (sos majonezowy, marynowany ogórek, buraczki, jajo na twardo, cheddar)
porcja 100g13,00
Karp w galarecieporcja 80g8,00
Karp po żydowskuporcja 80g9,00
Galaretka z dorszem (przepiórcze jajo, zielony groszek, marchewka, limonkowa galareta)porcja 80g8,00
Dorsz z warzywami po greckuporcja 100g10,00
Jaja faszerowane pastą z wędzonej makreli, wędzony łosoś7,00
Schab po warszawsku z musem maślano chrzanowymporcja 100g10,00
Mięsa pieczone na sposób staropolski (schab, boczek, karkówka)porcja 100g10,00
Pasztet z borowikami
Tradycyjna sałatka jarzynowaporcja 100g7,00

PIEROGI

Pierogi wigilijne z kapustą i grzybamiporcja 10 szt.20,00
Postne uszka z grzybamiporcja 10 szt.6,00
Pierogi z mięsemporcja 10 szt.20,00

DANIA GŁÓWNE

Bigos wigilijny1 kg28,00
Filet karpia sauteporcja 120g14,00
Kaczka faszerowana bakaliami (rolada)porcja 120g28,00
Kaczka pieczona po staropolsku (cała, nie luzowana)1 szt.75,00
Konfitowane udo gęsie1 szt.26,00
Pierś indyka w glazurze miodowejporcja 120g22,00

ZAMÓWIENIA PRZYJMUJEMY do 19.12.2020 r.
DANIA ROZWOZIMY
do 23.12.2020 r. do godz. 19:00
DOSTAWA na terenie Ursusa 30 zł
ODBIÓR
do 24.12.2020 r. do godz. 12:00

ZAMÓWIENIA ŚWIĄTECZNE PRZYJMUJEMY
pod numerem telefonu: 602 484 057
adresem mailowym: info@hotel-pirs.pl
oraz w naszej restauracji.

Kontakt
Willa & Restauracja

WILLA PIRS s.c.
ul.Regulska 40
02-495 Warszawa - Ursus

Nr konta:
PARIBAS
93 1750 0012 0000 0000 2033 1957

    |