Restauracja Pirs
Restauracja Pirs
Restauracja Pirs
Restauracja Pirs
Restauracja Pirs
Restauracja Pirs
Restauracja Pirs
Restauracja Pirs
Restauracja Pirs
Restauracja Pirs
Restauracja Pirs
Restauracja Pirs
Restauracja Pirs
Restauracja Pirs
Restauracja Pirs
Restauracja Pirs
Restauracja Pirs

Przyjęcia okolicznościowe

 

 


Dla każdego Gościa przygotujemy indywidualną ofertę uwzględniając życzenia i Państwa gust, a kucharze zadbaja o to aby posiłki były nie tylko smaczne, ale również ładnie podane.

Nasze atuty:

-profesjonalna i mila obsługa

-klimatyzowany lokal

-obszerny parking

 -DOŚWIADCZENIE


kontakt:

General Manager - Izabela Łukasiak

tel. 602 484 057

izapirs@o2.pl

info@hotel-pirs.pl

Nr. konta:

RAIFFEISEN BANK HOTEL PIRS

93 1750 0012 0000 0000 2033 1957

 

                             MENU OKOLICZNOŚCIOWE

ZUPY

Rosół z makaronem
Rosół Królewski
Barszcz z kołdunami lub uszkami
Grzybowa z łazankami
Żurek z jajkiem i białą kiełbasą
Krem z pomidorów z groszkiem ptysiowym
Krem z borowików z groszkiem ptysiowym
Flaki

 

DANIA GŁÓWNE

Tornado z poledwiczek wieprzowych w sosie borowikowym z kluskami śląskimi
i buraczaną sakiewką
Karkówka pieczona w majeranku z sosem mysliwskim z ziemniakami i surówką
Pieczona kaczka  z kluskami śląskimi, buraczkami i pieczonym jabłkiem z żurawiną
Antrykot drobiowy z opiekanymi ziemniakami i surówką
Pierś kurczaka faszerowana serem ricotta,szpinakiem, suszonymi pomidorami
z  opiekanymi ziemniakami i sosem z sera pleśniowego
Kotlet schabowy z kostką z ziemniakami i zasmażaną kapustą
Pieczony łosoś w pieprzu cytrynowym, rissotto na białym winie, warzywa gotowane

 

PRZEKĄSKI NA CIEPŁO

Pierogi z mięsem, kapustą i grzybami, ruskie
Boeuf Stroganow

PRZEKĄSKI NA ZIMNO

Kurczak faszerowany mleczną cielęcina,morelami i pistacjami
Schab faszerowany musem maślano- chrzanowym
Poledwiczki wieprzowe faszerowane musem maślano- chrzanowym
Rulonik z szynki z musem mascarpone z marynowanym imbirem
Mix wędlin
Szynka parmeńska ze świeżym melonem
Jajka faszerowane
Tatar z wołowiny
Wiejski śledź z cebulką
Mix łososia wędzonego (z cytryną, z marynowanymi szparagami, z serem mascarpone)
Tatar z łososia
Carpaccio z łososia i soli marynowane w cytrynowym pieprzu, teriyaki
Carpaccio z wołowiny
Ryba po grecku
Faszerowany łosoś lub jesiotr (cała ryba)
Kaczka faszerowana z pistacjami
Deska serów

SAŁATKI

Sałata grecka
Staropolska sałatka jarzynowa
Mozzarella z pomidorami i bazyliowym pesto
Rukola i roszponka z włoską szynką, koktajlowymi pomidorkami,swieżo tartym
parmezanem i dresingiem musztardowo-miodowym
Sałatka z wiejskiej szynki i zółtego sera z marynowanymi szparagami i kukurydzą
Sałatka z wędzonym kurczakiem, ciemnym winogronem i ananasem
Mix sałat z grillowanym kurczakiem, świeżymi warzywami, bekonowym chrustem
z czosnkowym dressingiem
Sałata z grillowaną polędwiczką marynowaną w teriyaki, świeżo tartym parmezanem
i truskawkowym dressingiem
Mix sałat z wędzonym łososiem, przepiórczym jajkiem, warzywami i pomarańczową
esencją 

DESERY

Szarlotka z dodatkiem brzoskwiń na ciepło z lodami
Puchar lodowy z bitą śmietaną i owocami
Patera ciast różnych
Creme Brulee
Piramida świeżych owoców

 

Po godzinie 23:00 wynajem sali z obsługą 200 zł. / godzina

 

 

Restauracja Pirs
  Restauracja Pirs
 
Wila Pirs - ul.Regulska 40, Warszawa - Ursus, tel. 22 667 75 91